Λεονάρντο Ντι Κάπριο – Κιμ Καρντάσιαν: Ανακρίθηκαν από το FBI για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα διαφθοράς παγκοσμίως

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες, η είδηση ότι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Κιμ Καρντάσιαν ανακρίθηκαν από το FBΙ. Σύμφωνα με πληροφορίες η τηλεπερσόνα και ο ηθοποιός έχουν κληθεί να δώσουν εξηγήσεις για τις διασυνδέσεις τους με τον Μαλαισιανό χρηματιστή Τζο Λόου.

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: «Καμουφλαρισμένος» σε πάρτι με 21χρονο μοντέλο – Παραμένει στο «κλαμπ κάτω των 25»

Σύμφωνα με τη Guardian, o Μαλαισιανός χρηματιστής καταζητείται από τις αρχές για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα διαφθοράς στον κόσμο.

Το Bloomberg αποκάλυψε, άγνωστες λεπτομέρειες από έγγραφα του FBI, στα οποία αναφέρεται πως ο Ντι Κάπριο είχε ανακριθεί το 2018 για τη σχέση του με τον καταζητούμενο σε υπόθεση ξεπλύματος χρήματος άνω των 4,5 δισ. δολαρίων που αποσπάστηκε από το κρατικό επενδυτικό ταμείο της Μαλαισίας.

Κιμ Καρντάσιαν: Αγόρασε τον εμβληματικό σταυρό της πριγκίπισσας Νταϊάνα – Το αστρονομικό ποσό που έδωσε

Στο δημοσίευμα αναφέρεται, ότι ο γνωστός ηθοποιός γνώρισε τον Λόου σε ένα νυχτερινό κέντρο το 2010 και στη συνέχεια ανέπτυξαν στενή σχέση. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει, μάλιστα, ότι είχαν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για πιθανή επένδυση ύψους 1 δισ. δολαρίων για παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών, αλλά και για της δημιουργία θεματικού πάρκου της Warner Bros στην Ασία.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο καταζητούμενος είχε χρηματοδοτήσει την υποψήφια για Όσκαρ ταινία «Ο Λύκος της Γουόλ Στριτ», στην οποία πρωταγωνίστησε ο διάσημος ηθοποιός, ενώ ο χρηματιστής είχε κάνει στον Ντι Κάπριο πολυτελή δώρα. Σύμφωνα με τους New York Times, το 2018 ο ηθοποιός είχε επιστρέψει τα δώρα στις αρχές μετά από έρευνες.

Κιμ Καρντάσιαν: Απάντησε στην κριτική για photoshop με ένα… βίντεο

Το Bloomberg αποκάλυψε επίσης πως το FBI είχε συνομιλήσει και με την Κιμ Καρντάσιαν για την ίδια υπόθεση.

Ανάμεσα σε όσα κλήθηκε να απαντήσει η διάσημη τηλεπερσόνα, μίλησε και για τη συνάντησή της με τον Λόου και τα πάρτι στο Λας Βέγκας με τον επιχειρηματία να δίνει στον τότε αρραβωνιαστικό της, Κρις Χάμφρις, 100.000 δολάρια . Ανάμεσα σε όσα είπε, ανέφερε ότι κατά το παρελθόν είχε παίξει στο καζίνο με χρήματα που της είχε δωρίσει ο Λόου.

Πηγή: The Guardian, Bloomberg, New York Times

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ