Κλέλια Ανδριολάτου: Η πρωταγωνίστρια του Maestro μας δείχνει το καυτό κορμί της

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την πρεμιέρα του νέου κύκλου του Maestro και το κοινό αδημονεί να δει στο Netflix τις καταιγιστικές εξελίξεις.

Κλέλια Ανδριολάτου: Πήγε να με φιλήσει στο στόμα, του είπα ότι αυτό δεν γίνεται

Η μούσα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Κλέλια Ανδριολάτου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κρατά επαφή με τους followers της, δείχνοντας συχνά στιγμιότυπα από την ώρα που γυμνάζεται. Άλλωστε ακόμη και αν είσαι πολύ νέα για να διατηρήσεις κορμί «λαμπάδα» πρέπει να προσέχεις τη διατροφή σου και φυσικά να μην αμελείς την φυσική σου κατάσταση.

Τηλεοπτικά την έχουμε ξαναδεί στο Μπρούσκο, όμως λίγα πράγματα γνωρίζουμε για τη ζωή της, ενώ βρέθηκε στα φώτα της δημοσιότητας και λόγω της σχέσης της  που είχε συνάψει με τον ηθοποιό, Ρένο Ρώτα.

Κλέλια Ανδριολάτου για Maestro: «Άντε πήγαμε και στο Νetflix – Και τι έγινε;»

Το βιογραφικό της Κλέλια Ανδριολάτου

  • Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12 Οκτωβρίου του 1996 και μεγάλωσε στην Καλαμαριά.
  • Στα 14 της ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο. Εκείνη που την «ανακάλυψε» ήταν η Έλενα Χριστοπούλου και κοντά της, η Κλέλια Ανδριολάτου διέγραψε μια επιτυχημένη πορεία στο μόντελινγκ.
  • Πριν ακόμα δοκιμαστεί ως ηθοποιός, έκανε φωτογραφίσεις για τα περιοδικό Vogue και Elle.
  • Έζησε στο Παρίσι για να συνεχίσει την καριέρα της ως μοντέλο και λίγα χρόνια μετά ξεκίνησε την πορεία της στην υποκριτική.
  • Σπούδασε δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και στη συνέχεια έκανε μαθήματα υποκριτικής στο Θέατρο των Αλλαγών και στο Επί Κολωνώ.

Κλέλια Ανδριολάτου: Δείτε φωτογραφίες της

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ