Το Προξενιό της Ιουλίας: Η διπλή αποκάλυψη κατά τη διάρκεια του τραπεζιού στο αρχοντικό Προβιού θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση

Η αγαπημένη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» έρχεται απόψε στις 22:40, στον Alpha με καταιγιστικές εξελίξεις «που κόβουν την ανάσα».

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Στεφανία πηγαίνει στο μοναστήρι να δει τον Επιφάνειο και πέφτει πάνω στον Ανέστη

Συγκεκριμένα, η Ιουλία μαθαίνει για τον γάμο Γρηγόρη και Φιλιώς, ενώ με τη σειρά του εκείνος μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της. Την ίδια ώρα ο Ραζίνης καταφέρνει να αποδράσει, αλλά πέφτουν πυροβολισμοί.

Το Προξενιό της Ιουλίας: Τι θα δούμε

Ο Γιωργίκης κάνει το τραπέζι στους κουμπάρους του τους Στασινόπουλους κι εκείνος περιχαρής ανακοινώνει τα μεγάλα νέα: «Η Ιουλία περιμένει παιδί. Θα γίνουμε γονείς». «Με το καλό ο διάδοχος», του λέει ο Κωστής και όλοι δίνουν ευχές. «Έχω κι εγώ, κουμπάρε, να σου κάνω μια ανακοίνωση. Δεχτήκαμε το προξενιό που μας έστειλε ο Γρηγόρης Ραζίνης για τη Φιλιώ μας», αναφέρει ο Κωστής.

Η θρυλική κάπα του Γιάννη Βόγλη από τη σκηνή «Στάσου μύγδαλα» στο «Προξενιό της Ιουλίας»

Η διπλή αποκάλυψη κατά τη διάρκεια του τραπεζιού στο αρχοντικό Προβιού θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και στις δύο οικογένειες, όσο κι αν προσπαθούν να κρυφτούν. Όλα αυτά τη στιγμή που η άφιξη ενός απρόσκλητου καλεσμένου θα προκαλέσει νέα αναστάτωση.

Αργότερα, η Ιουλία ζητά βοήθεια από τη μητέρα της. «Ίσως τώρα είναι η ώρα να μιλήσω στον Γρηγόρη ότι περιμένω το παιδί του. Πρέπει να ξέρει. Και ο Γιωργίκης άμα του πω την αλήθεια μπορεί να τη δεχτεί», της λέει, αλλά εκείνη δεν την καταλαβαίνει. Θεωρεί πολύ σημαντικότερο το παιδί που θα γεννηθεί να έχει έναν πατέρα και τη συμβουλεύει να κάνει υπομονή.

Το προξενιό της Ιουλίας: Οι εξελίξεις κόβουν την ανάσα – Ο Γιώργος Νταλάρας ερμηνεύει νέο τραγούδι

Την ίδια ώρα, η μεταγωγή τού Στράτου θα έχει μια απρόσμενη εξέλιξη, αφού ο Ραζίνης καταφέρνει να αποδράσει προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις, που δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση για όλους, ειδικότερα όμως για τον Στασινόπουλο και τον Γρηγόρη, που πρόκειται σύντομα να γίνουν γαμπρός και πεθερός. «Μόνο να μην έχεις καμία ανάμειξη σε αυτό», λέει ο Κωστής στον Ραζίνη.

Η Αλεξάνδρα με τη βοήθεια του Ατζαλίνα προσπαθεί να μάθει λεπτομέρειες και ενημερώνει με τρόπο την μητέρα της για την απρόσμενη τροπή που έχει πάρει πια η υπόθεση του Στράτου. Η Κυριακούλα προσπαθεί να το διαχειριστεί αλλά δεν καταφέρνει να αποφύγει μια νέα επιδείνωση της υγείας της. «Μαμά, πρέπει να ηρεμήσεις και να φροντίσεις τον εαυτό σου και την υγεία σου. Είμαι εδώ για ό,τι χρειαστείς», της λέει η κόρη της. Την ίδια στιγμή, ο Στασινόπουλος είναι έξαλλος και θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο για τις εξελίξεις.

«Δεν έπρεπε να τον εμπιστευτώ. Έπρεπε να καταλάβω ότι κάτι ετοιμάζει. Γι’ αυτό ήταν τόσο ψύχραιμος», μονολογεί και αποφασίζει να κλείσει μια και καλή την υπόθεση του Στράτου, όποιο κι αν είναι το κόστος. Παράλληλα στο αρχοντικό, ο Γιωργίκης κάνει μια νέα προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να επιστρέψει η τάξη και η ηρεμία στο σπίτι τους, τουλάχιστον μέχρι τη γέννηση του διαδόχου.

Το προξενιό της Ιουλίας: Επτασφράγιστο μυστικό το φινάλε της σειράς – «Δεν μας λένε πώς θα τελειώσει»

Η πρωταγωνίστρια της σειράς του Alpha, «Το προξενιό της Ιουλίας», φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» το μεσημέρι της Δευτέρας (01/04) και παραδέχθηκε στην παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη πως δεν γνωρίζει το φινάλε της σειράς.

«Έχει αποφασιστεί πώς θα τελειώσει η σειρά αλλά δεν μας λένε» ανέφερε η πρωταγωνίστρια της σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας» ενώ για το ρόλο της σημείωσε: «Μου αρέσουν οι σειρές εποχής. Είναι μακριά από εμάς αλλά άμα μπεις στη συνθήκη καταλαβαίνεις τι γίνεται. Στη σειρά φαίνεται ποια ήταν η θέση της γυναίκας τότε. Το όπλο της Ιουλίας είναι η κατανόηση και προσπαθεί να καταλάβει τον κόσμο και να βοηθήσει, κάτι που δεν θα της βγει σε καλό».

Αναφερόμενη στην απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική, η Ευγενία Ξυγκόρου είπε: «Δεν μου ήρθε ξαφνικά. Ήταν σαν να το ήξερα πάντα. Από το Γυμνάσιο ήδη. Δεν ήμουν ιδιαίτερα εξωστρεφής στο σχολείο. Ήθελα να περάσω με πανελλήνιες θεατρικές σπουδές και μετά να πάω σε δραματική. Είμαι πολύ τυχερή γιατί πήγα τυχαία σε μια οντισιόν και ενώ δεν περίμενα να με πάρουν αλλά με πήραν».

Η αναγνωρισιμότητα, μετά την επιτυχία της σειράς, δεν την έχει αλλάξει. «Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μου από τότε που με αναγνωρίζουν στον δρόμο. Δεν με συναντάνε και σε κάθε στενό. Αλλά όταν μου μιλάνε είναι σαν να τους ξέρω».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ