Κιμ Καρντάσιαν: Γιατί δίνει 23 εκατ. δολάρια στον Κάνιε Γουέστ

Η Κιμ Καρντάσιαν καταβάλει εκατομμύρια δολάρια στον Κάνιε Γιουέστ προκειμένου να κρατήσει το τεράστιο σπίτι όπου διέμεναν στη διάρκεια του γάμου τους, στο Χίντεν Χιλς της Καλιφόρνια.

Το ζευγάρι αγόρασε το συγκεκριμένο σπίτι πριν από επτά χρόνια και η Κιμ Καρντάσιαν ζει ακόμα εκεί με τα τέσσερα παιδιά της.

Και μπορεί η τηλεπερσόνα να κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Κάνιε Γουέστ τον Φεβρουάριο, αλλά οι δυο τους διατηρούν πολύ καλή σχέση και στηρίζει ο ένας τον άλλον δημοσίως στις δραστηριότητές του.

Η διαδικασία του διαζυγίου συνεχίζεται κανονικά, ενώ το πρώην ζευγάρι έχει έρθει σε συμφωνία για την κηδεμονία των παιδιών του.

Κιμ Καρντάσιαν Κάνιε Γουέστ

Η καταβολή των 23 εκατ. δολαρίων καθιστά την Κιμ Καρντάσιαν τη μόνιμη κάτοικο της έπαυλης. Ο Γουέστ ήδη φέρεται να έχει αγοράσει έπαυλη στο Μαλιμπού, αφού έβαλε πωλητήριο στην έκτασή του στο Γουαϊόμινγκ.

Σύμφωνα με το People, τα 20 εκατ. δολ. καλύπτουν το κόστος της πραγματικής ιδιοκτησίας, ενώ τα υπόλοιπα 3 εκατ. δολ. το κόστος του περιεχομένου της έπαυλης, δηλαδή η Κιμ έγινε ιδιοκτήτρια “όλων των επίπλων, χαλιών, κουρτινών, αλλά και των συλλεκτικών αντικειμένων, επάργυρων και έργων Τέχνης.

Η Κιμ και ο Κάνιε αγόρασαν την έπαυλη στην Καλιφόρνια αντί 20 εκατ. δολαρίων το 2014 προτού “ρίξουν” άλλα 20 εκατ. για την ανακαίνιση της κατοικίας. Διαθέτει δύο πισίνες καθώς και έναν αμπελώνα πέρα από τις άλλες πολυτέλειες.

Να σημειωθεί πως δημοσίευμα του Us Weekly τον Σεπτέμβριο ανέφερε πως ο ράπερ ήθελε πίσω στη ζωή του την τηλεπερσόνα. Μάλιστα, δημοσίευε ότι οι δυο τους προσπαθούν να σώσουν τον γάμο τους χωρίς να δημοσιεύουν οτιδήποτε σχετικό.

Πηγή προσκείμενη στο ζευγάρι έλεγε ότι ο 44χρονος ράπερ “βλέπει” τους δυο τους ξανά μαζί και θέλει αυτό να γίνει πραγματικότητα. “Προσπαθεί να κερδίσει την εύνοιά της ξανά και φαίνεται ότι το καταφέρνει” είχε τονίσει η πηγή στο αμερικανικό περιοδικό.

Η Kιμ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Φεβρουάριο έπειτα από επτά χρόνια γάμου με τον ράπερ.

Σύμφωνα με το TMZ, πηγές προσκείμενες στο ζευγάρι υποστηρίζουν ότι αυτό προσπαθεί να “ξαναχτίσει” -όπως λένε χαρακτηριστικά- τα θεμέλια της σχέσης του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Αν και το TMZ θεωρεί ότι το διαζύγιο είναι σε εξέλιξη, άλλες πηγές ανέφεραν ότι Κιμ και Κάνιε είναι πρόθυμοι να δώσουν άλλη μια ευκαιρία στη σχέση τους, αφού μάλιστα έχουν και τέσσερα παιδιά μαζί.

Η Κιμ και ο Kάνιε παντρεύτηκαν στο Forte di Belvedere στη Φλωρεντία το 2014.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ