Kim Kardashian: Το full face σύνολο που σχολιάστηκε

Μπορεί η Kim Kardashian, και κατ’ επέκταση όλη η οικογένεια Kardashian/Jenner, να πρωταγωνιστούν στον κόσμο της μόδας, του beauty και του lifestyle, αλλά ακόμη και για την πιο διάσημη reality star του κόσμου, αυτό το full face outfit, μπορούμε να πούμε πως ήταν τολμηρό.

Και ο λόγος για την τελευταία εμφάνιση της Kim στη Νέα Υόρκη, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας, όπου ο φακός τη συνέλαβε ντυμένη με ένα total leather outfit με την υπογραφή του οίκου Balenciaga.

 

Το look περιλάμβανε μια μαύρη, δερμάτινη, ολόσωμη φόρμα, που η ίδια η Kardashian επέλεξε να συνδυάσει με ασορτί μαύρη δερμάτινη καμπαρντίνα, μαύρα γάντια και μαύρες stiletto boots. Αυτό, ωστόσο, που προκάλεσε αίσθηση ήταν η δερμάτινη κουκούλα που χρησιμοποίησε για να καλύψει εντελώς το πρόσωπο της, με ένα φερμουάρ στο μπροστινό μέρος και ένα μικρό άνοιγμα στην πίσω πλευρά του κεφαλιού, από όπου και έβγαιναν τα μαλλιά της, πιασμένα σε pony tail.

Η ιδιοκτήτρια των Skims ανέβασε φωτογραφίες από την σχετική εμφάνιση, κάνοντας tag το όνομα του Demna Gvasalia, σχεδιαστή του οίκου Balenciaga, ο οποίος και δημιούργησε το συγκεκριμένο avant garde look για την Kim, μιας και η ίδια διατηρεί στενή συνεργασία με το luxury brand.


Ας μην ξεχνάμε πως τον προηγούμενο μήνα η πρώην κυρία West έκανε μια παρόμοια εμφάνιση με ένα αντίστοιχο σύνολο σε lycra, στο δεύτερο party του Kanye West για το νέο του album “Donda”.

 

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ