Kevin Spacey: Η επιστροφή στα γυρίσματα μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση – Οι πρώτες ΦΩΤΟ

Για πρώτη φορά εθεάθη σε κινηματογραφικά πλατό ο Kevin Spacey μετά τις κατηγορίες εναντίον του για σεξουαλική επίθεση.

Τα γυρίσματα είναι σε εξέλιξη σε περιοχή της Καλιφόρνια, ενώ οι φωτογραφίες που έρχονται στη δημοσιότητα δείχνουν χαλαρό τον σταρ να απολαμβάνει την επιστροφή του στα πλατό.

KEVIN SPACEY - Κέβιν Σπέισι

Αυτός είναι ο δεύτερος κινηματογραφικός ρόλος για τον Spacey, ο οποίος τέθηκε στο περιθώριο του Χόλιγουντ από τη στιγμή που άρχισαν οι καταγγελίες εναντίον του για σεξουαλικές επιθέσεις, το 2017.

Περισσότεροι από 20 άνδρες τον κατηγόρησαν για σεξουαλική επίθεση, αλλά ο Spacey επέμενε στην αθωότητά του διαψεύδοντας τις κατηγορίες.

KEVIN SPACEY - Κέβιν Σπέισι

Υπενθυμίζεται πως ηθοποιός του Star Trek, ο Anthony Rapp, τον κατηγόρησε ότι του επιτέθηκε σεξουαλικά όταν ήταν 14 ετών.

Διατυπώθηκαν διάφορες κατηγορίες εναντίον του Spacey σχετικά με τη συμπεριφορά του, αλλά καμία καταγγελία δεν έφθασε στο δικαστήριο και όλες έχουν διαψευσθεί.

KEVIN SPACEY - Κέβιν Σπέισι

Τα δημόσια σχόλια του Rapp, το 2017, έκαναν τον σταρ του House of Cards να αποκαλύψει ότι είναι ομοφυλόφιλος.

KEVIN SPACEY - Κέβιν Σπέισι

Επίσης, τον Ιούλιο του 2019 η Εισαγγελία απέσυρε οριστικά τις κατηγορίες σε βάρος του, σχετικά με υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης που φέρεται να έκανε σε νεαρό άνδρα, καθώς ο 21χρονος που τον κατηγορούσε, δεν εμφάνισε ποτέ τα στοιχεία που του ζητήθηκαν από το δικαστήριο.

Πηγή φωτό: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ