Ο Κέβιν Σπέισι επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη μετά τα σκάνδαλα – Στο πλευρό του η Φέι Ντάναγουεϊ

Επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ο Κέβιν Σπέισι σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά τα σκάνδαλα που έπληξαν τη φήμη του, την καριέρα του και την προσωπικότητά του και οδήγησαν στον εξοστρακισμό του από το Χόλιγουντ. Όπως έχει γίνει γνωστό, η μεγάλη επάνοδος γίνεται με την ταινία “The man who drew God” την οποία σκηνοθετεί ο Φράνκο Νέρο, ο οποίος και πρωταγωνιστεί.

Αυτός θα είναι ο πρώτος ρόλος του Σπέισι από το 2017, όταν διατυπώθηκαν δεκάδες καταγγελίες εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση. Μάλιστα, ο ηθοποιός του Star Trek Άντονι Ραπ τον κατηγόρησε ότι του επιτέθηκε σεξουαλικά όταν ήταν 14 ετών. Διατυπώθηκαν διάφορες κατηγορίες εναντίον του Σπέισι σχετικά με τη συμπεριφορά του, αλλά καμία καταγγελία δεν έφθασε στο δικαστήριο και όλες έχουν διαψευσθεί. Τα δημόσια σχόλια του Ραπ, το 2017, οδήγησαν τον Σπέισι στο να αποκαλύψει ότι είναι ομοφυλόφιλος. Τόνισε ότι δεν θυμάται να υπήρξε μία τέτοια συνεύρεση με τον Ραπ αλλά απολογήθηκε αν οι ισχυρισμοί ήταν αληθείς. Πέρυσι, συνέκρινε την πτώση του με την πανδημία του κορονοϊού και διαμαρτυρήθηκε που απολύθηκε μετά τις κατηγορίες.

Το πόστερ της ταινίας που τιτλοφορείται “l’uomo che disegnò Dio” στα ιταλικά, παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ των Καννών. Τα γυρίσματα τελείωσαν την προηγούμενη εβδομάδα και η ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους τον Σεπτέμβριο. Ο παραγωγός Λούις Νέρο είναι αισιόδοξος ότι η ταινία θα πάει καλά, παρά το γεγονός ότι εκφράζονται αμφιβολίες αν το Χόλιγουντ είναι έτοιμο να δεχθεί πίσω τον έκπτωτο ηθοποιό.

Πέρα από τον ίδιο τον σκηνοθέτη Φράνκο Νέρο και τον Κέβιν Σπέισι, στην ταινία πρωταγωνιστεί και η θρυλική Φέι Ντάναγουεϊ, της οποίας η τελευταία κινηματογραφική εμφάνιση ήταν στο θρίλερ του 2017 “Inconceivable”. Έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Κέβιν το 1996, στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο το 1996 “Albino Alligator”.

Έως τον Μάιο ήταν γνωστό ότι στην ταινία θα πρωταγωνιστούσε η σύζυγος του Φράνκο Νέρο, Βανέσα Ρεντγκρέιβ, η οποία δέχθηκε σφοδρή κριτική στα social media που είχε δεχθεί να παίξει σε ταινία με τον Σπέισι ο οποίος ωστόσο ποτέ δεν αποδέχτηκε δημοσίως τις κατηγορίες που διατύπωναν εναντίον του. Εκπρόσωποι της Ρεντγκρέιβ ανακοίνωσαν τον Μάιο πως η σταρ δεν θα συμμετέχει στο φιλμ.

σχολίασε κι εσύ