Κέιτ Μος: Το νέο επαγγελματικό βήμα της

Το supermodel των ’90s Kέιτ Μος έχει αδιαμφισβήτητα αποδείξει την αξία της στον χώρο του modeling. Αμέτρητες fashion φωτογραφήσεις και πασαρέλες για τους μεγαλύτερους οίκους μας έρχονται στον νου, όταν σκεφτόμαστε την περίφημη καριέρα της. Θα μπορούσαμε να πούμε μάλιστα, ότι το όνομά της είναι συνυφασμένο πλέον με τη μόδα.

Ωστόσο, από ό,τι φαίνεται η 47χρονη καλλονή αποφάσισε να ακολουθήσει μια διαφορετική επαγγελματική πορεία. Σύμφωνα με κοντινές της πηγές, τον τελευταίο καιρό εκπαιδεύεται να γίνει tattoo artist. Αναλυτικότερα, η Μος ζήτησε από τον φίλο της και tattoo artist, Daniel Casone να της μάθει την τέχνη του τατουάζ. Ακόμη, έχει στο μυαλό της δύσκολα και εντυπωσιακά σχέδια για να παρουσιάσει το νέο της project.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν η Kate Moss είχε επισκεφθεί το κατάστημά του στο Λονδίνο. Του είχε εμπιστευθεί τότε να επιδιορθώσει το τατουάζ της με χελιδόνια, το οποίο της είχε χτυπήσει ο Βρετανός ζωγράφος Lucian Freud. Ο Casone δίστασε να επέμβει στη δημιουργία του Freud, η οποία με τα χρόνια είχε ξεθωριάσει.

Εν τέλει δέχτηκε και ύστερα από το φρεσκάρισμα του τατουάζ της, το μοντέλο είχε μια ενδιαφέρουσα ιδέα. Του ζήτησε να την αφήσει να σχεδιάσει και η ίδια κάτι πάνω στο μπράτσο του. Ο ίδιος παραδέχθηκε πως η Moss δεν ήξερε ακριβώς τι να κάνει, ωστόσο την άφησε. Το αποτέλεσμα; Μια καρδιά με το όνομα της γραμμένο μέσα.

Πηγή: instyle.gr

Exit mobile version