Κέιτ Μίντλετον – Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Είναι κοντά στο να ανέβουν στον βρετανικό θρόνο – Έχουν έντονο άγχος

«Τρομακτικά κοντά» στην ανάληψη του βρετανικού θρόνου είναι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ όσο ο πατέρας του, βασιλιάς, Κάρολος δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Πρίγκιπας Χάρι: Το βασιλικό «ανταλλακτικό» και η άρνηση της Μέγκαν Μαρκλ να δεχτεί τον «κλάδο ελαίας» από Ουίλιαμ και Κέιτ

«Η σχεδόν ταυτόχρονη είδηση για τον καρκίνο του Καρόλου έφερε τον Ουίλιαμ και την Κάθριν σε τρομακτική εγγύτητα με την ανάληψη του θρόνου, τη στιγμή που ήλπιζαν σε ένα διάστημα ετών για να αναθρέψουν τα παιδιά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας», υποστήριξε στους New York Times η δημοσιογράφος Τίνα Μπράουν.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλετον -η οποία επίσης δίνει μάχη με τον καρκίνο- έχουν τρία παιδιά: Τον πρίγκιπα Τζορτζ, 10 ετών, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, 8 ετών, και τον πρίγκιπα Λούις, 5 ετών.

Πρίγκιπας Χάρι: Γιατί είναι καχύποπτος για τη σχέση του Πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Βασίλισσα Καμίλα

Η πρώην αρχισυντάκτρια του Vanity Fair υποστήριξε ότι η ιδέα ότι ο Ουίλιαμ θα γίνει ο κυρίαρχος έχει προκαλέσει πολύ άγχος στο ζευγάρι. «Η προοπτική αυτή, όπως μου λένε, τους προκαλεί έντονο άγχος», έγραψε η Τίνα Μπράουν.

Η δημοσιογράφος υποστήριξε επίσης ότι διάφορα σκάνδαλα γύρω από τη βασιλική οικογένεια -συμπεριλαμβανομένης της αποξένωσης του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από τη βασιλική οικογένεια, καθώς και των δεσμών του πρίγκιπα Άντριου με τον καταδικασμένο παιδόφιλο Τζέφρι Επστάιν- έχουν βάλει τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον «υπό ανεξέλεγκτη πίεση».

«Η Κάθριν είναι το πιο δημοφιλές μέλος της βασιλικής οικογένειας μετά τον Ουίλιαμ. Το μέλλον της μοναρχίας κρέμεται από μια κλωστή, και αυτή η κλωστή είναι εκείνη», εξήγησε η Τίνα Μπράουν.

Ωστόσο ανέφερε ότι οι ευθύνες είναι μεγάλες για το ζευγάρι ειδικά τώρα που η Κέιτ Μίντλετον μάχεται με τον καρκίνο και υποβάλλεται σε θεραπεία. «Ένα παλιρροϊκό κύμα πρόωρης ευθύνης πέφτει προς την κατεύθυνση της ίδιας και του Ουίλιαμ. Παγωμένοι, ανέτοιμοι και με την Κάθριν πλέον σοβαρά άρρωστη, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας περιμένουν το τρομερό βάρος του στέμματος», σημείωσε η δημοσιογράφος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ