Πρίγκιπας Χάρι: Γιατί είναι καχύποπτος για τη σχέση του Πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Βασίλισσα Καμίλα

Ο πρίγκιπας Χάρι εξακολουθεί να είναι πολύ επιφυλακτικός τόσο με τα κίνητρα βασίλισσας Καμίλα όσο και με την σχέση που δείχνει να αναπτύσσεται ανάμεσα στην σύζυγο του πατέρα του και στον αδελφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ, με βάση την New York Post.

Την ώρα που ο βασιλιάς Κάρολος και η Κέιτ Μίντλετον έχουν απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, εξαιτίας της μάχης που δίνουν με τον καρκίνο, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η βασίλισσα Καμίλα έχουν αναλάβει περισσότερα βασιλικά καθήκοντα.

Ωστόσο αυτό, σύμφωνα με τον ειδικό στα βασιλικά θέματα Τομ Κουίν, έχει οδηγήσει τον πρίγκιπα Χάρι στο να γίνει καχύποπτος με την σχέση που δημιουργείται ανάμεσα στον αδελφό του και την μητριά του.

βασιλιάς Κάρολος πρίγκιπας Ουίλιαμ Κέιτ Μίντλετον
Πηγή: Instagram / Royal Family

«Ο Χάρι δεν πιστεύει ότι πραγματικά ο Ουίλιαμ τα πάει πολύ καλά με την Καμίλα», είπε ο συγγραφέας του «Scandals of the Royal Palaces» στη Mirror νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

«Θα το δει ως προδοσία! Συγκλονίστηκε όταν ο Ουίλιαμ συνειδητοποίησε ότι η Καμίλα, όχι μόνο δεν ήταν το τέρας που πίστευαν όταν ήταν παιδιά, αλλά είναι στην πραγματικότητα μια πολύ καλή γυναίκα», πρόσθεσε.

πρίγκιπας Ουίλιαμ Κάρολος Καμίλα Κέιτ Μίντλετον

Ακόμα ο ειδικός στα βασιλικά θέματα δήλωσε ότι για τον πρίγκιπα Χάρι η βασίλισσα Καμίλα ήταν και παραμένει η κακιά μητριά.

Υπενθυμίζεται ότι στο βιβλίο του «Spare», ο δούκας του Σάσεξ είχε ισχυριστεί ότι η σύζυγος του πατέρα του είχε διαρρεύσει ιστορίες στον Τύπο για αυτόν και την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ