Καταβεβλημένος ο Σάκης Τανιμανίδης – Η νέα φωτογραφία από το κρεβάτι

Φανερά καταβεβλημένος είναι ο Σάκης Τανιμανίδης όπως φαίνεται από τη νέα φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram.

Ο γνωστός παρουσιαστής βρίσκεται σπίτι του και προσπαθεί να αναρρώσει από την ίωση από την οποία ταλαιπωρείται.  Στη φωτογραφία που ανέβασε, είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι, ενώ στη λεζάντα γράφει “Όλες οι μέρες δεν είναι εύκολες… #recovering“. 

Οι διαδικτυακοί του φίλοι συνεχίζουν να του εύχονται περαστικά, με τα σχόλια να πέφτουν “βροχή” κάτω από την ανάρτησή του.

Ακολουθεί η νέα ανάρτηση που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

Σάκης Τανιμανίδης: Η νέα ανάρτηση για την κατάσταση της υγείας του – ΦΩΤΟ

Όπως έγραψε χθες το enikos.gr, ο Σάκης Τανιμανίδης πήγε εκτάκτως το πρωί της Τετάρτης στο νοσοκομείο. «Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται», έγραψε ο παρουσιαστής αποκαλύπτοντας με μια φωτογραφία του ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Με ένα νέο story λίγες ώρες αργότερα, πληροφόρησε τους διαδικτυακούς του φίλους σχετικά με την κατάσταση της υγείας του, λέγοντας ότι πρόκειται για ένα “δυνατό κρύωμα”.

«Τελικά είναι ένα δυνατό κρύωμα με αρκετά ψηλό πυρετό, που θα με κρατήσει στο κρεβάτι 2-3 μέρες. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα και το ενδιαφέρον!», έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Σε επικοινωνία που είχε το enikos.gr με τον Σάκη Τανιμανίδη, ο παρουσιαστής ανέφερε πως είναι άρρωστος και αποφάσισε να μεταβεί στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις. Στο σπίτι άλλωστε υπάρχουν και δύο μωρά λίγων μηνών κι έτσι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός.

Τα φετινά Χριστούγεννα βρίσκουν το ζευγάρι αντιμέτωπο με μικρές αναποδιές. Από τη μία η ασθένεια του Σάκη Τανιμανίδη και από την άλλη, μία νέα μετακόμιση.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ