Σάκης Τανιμανίδης: Η νέα ανάρτηση για την κατάσταση της υγείας του – ΦΩΤΟ

Ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε εκτάκτως το πρωί της Τετάρτης στο νοσοκομείο, γεγονός που γνωστοποίησε στους ακόλουθούς του με ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής έγραψε στην ανάρτησή του: «Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται», αποκαλύπτοντας με την εν λόγω φωτογραφία του ότι είναι στο νοσοκομείο.

Με ένα νέο story λίγες ώρες αργότερα, πληροφόρησε τους διαδικτυακούς του φίλους σχετικά με την κατάσταση της υγείας του, λέγοντας ότι πρόκειται για ένα “δυνατό κρύωμα”.

«Τελικά είναι ένα δυνατό κρύωμα με αρκετά ψηλό πυρετό, που θα με κρατήσει στο κρεβάτι 2-3 μέρες. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα και το ενδιαφέρον!», έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ακολουθεί η νέα φωτογραφία που ανέβασε ο Σάκης Τανιμανίδης

Σάκης Τανιμανίδης: Γιατί πήγε εκτάκτως στο νοσοκομείο – Τι είπε στο enikos.gr

Σε επικοινωνία που είχε το enikos.gr με τον Σάκη Τανιμανίδη, ο παρουσιαστής ανέφερε πως είναι άρρωστος και αποφάσισε να μεταβεί στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Στο σπίτι άλλωστε υπάρχουν και δύο μωρά λίγων μηνών κι έτσι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός.

Τα φετινά Χριστούγεννα βρίσκουν το ζευγάρι αντιμέτωπο με μικρές αναποδιές. Από τη μία η ασθένεια του Σάκη Τανιμανίδη και από την άλλη, μία νέα μετακόμιση.

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Μετακόμιση μέσα στα Χριστούγεννα

Η Χριστίνα Μπόμπα, αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, πως βρίσκονται σε διαδικασία μετακόμισης τρεις ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα.

Το ζευγάρι έπρεπε να φύγει από το διαμέρισμά του στο Κολωνάκι καθώς αυτό πωλήθηκε. Το δικό τους σπίτι δεν ήταν ακόμα έτοιμο και έτσι για ένα διάστημα φιλοξενήθηκαν σε ένα διαμέρισμα που τους παραχώρησαν γείτονες.

Τελικά το σπίτι τους είναι πλέον έτοιμο και το ζευγάρι μετακομίζει και πάλι.

Τα πρώτα Χριστούγεννα με τα μωρά τους είναι λίγο διαφορετικά απ’ ότι περίμεναν ωστόσο και οι δύο έχουν μάθει να ξεπερνούν τις δυσκολίες με χαμόγελο.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ