Βίκυ Καγιά: Έτσι σχολίασε τις δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη που προκάλεσαν αίσθηση

“Κοίταξε να δεις είναι ένας άνθρωπος με πολύ ιδιαίτερο χιούμορ, καυστικό”, είπε η Βίκυ Καγιά για τη δήλωση του Άγγελου Μπράτη σχετικά με “τις γυναίκες που ψωνίζουν από το καλάθι”.

Συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο ALPHA και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα όσα είπε ο κριτής του γνωστού ριάλιτι μόδας, για το GNTM, αλλά και για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του Dancing with the Stars.

«Έλα μωρέ ο Άγγελος. Κοίταξε να δεις είναι ένας άνθρωπος με πολύ ιδιαίτερο χιούμορ, καυστικό. Επειδή τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια έχει ένα χιούμορ, το οποίο δεν μπορεί να καταλάβει κάποιος που δεν είναι μέσα στον χώρο της μόδας. Είναι μια λογική και μια ορολογία που χρησιμοποιούμε μέσα στη δουλειά για να γελάμε κιόλας μεταξύ μας. Απλά ίσως ο κόσμος ο κανονικός, ο κόσμος που δεν ξέρει αυτή τη λογική να μην καταλαβαίνει τι θέλει να πει. Αλλά νομίζω πλάκα έκανε. Επειδή ξέρω το χιούμορ του και λέμε τέτοια, νομίζω έκανε πλάκα», είπε η Βίκυ Καγιά στον “αέρα” της εκπομπής “Super Κατερίνα”.

Επιπλέον, σχολίασε ότι “Είναι άδικο να συγκρίνουν εμένα με την Ισμήνη. Πήγε στο GNTM να κάνει τη δουλειά της όχι να γεμίσει τη δική μου θέση. Είναι άδικο, φυσικά και είναι άδικο”.

Σχετικά με το GNTM, δήλωσε ότι “Το παρακολουθούσα όταν μπορούσα και είχα χρόνο. Για να βγάλω κάτι από τη ζωή μου, ό,τι και αν είναι αυτό άνθρωπος, κατάσταση, εκπομπή, επαγγελματική πορεία, επαγγελματικός δρόμος δυσκολεύομαι πολύ. Έχω και την κολίτιδα, πρήζομαι ξεπρήζομαι. Πονάει η κοιλιά μου, πονάει η πλάτη μου, έχω ψυχοσωματικά. Άπαξ το βγάλω από μέσα μου δεν με ξαναβλέπεις. Ήταν 3 χρόνια χωρίς διακοπές, συν τα 2 προηγούμενα με το Shopping Star που πάλι δεν είχα κάνει διακοπές. Πέντε χρόνια με τέσσερις μέρες διακοπές τον Αύγουστο, με δυο μωρά, δυο εν δυνάμει παιδιά και σύζυγος. Δεν γινόταν άλλο. Έπεσε η πρόταση από το κανάλι ότι υπάρχει και αυτή η επιλογή και σιγά σιγά πήγαμε προς τα εκεί».

Στη συνέχεια, η Βίκυ Καγιά επισήμανε ότι ο Γιώργος Καράβας ήταν καταπληκτικός στην παρουσίαση του τελικού του GNTM.

«Χαίρομαι πάρα πολύ στο DWTS. Σκέφτομαι να ξεκινήσω και εγώ χορό. Παραμονή Πρωτοχρονιάς θα χορέψω και εγώ με τον Jason. Όλα μας απασχολούν και πρέπει να μας απασχολούν. Δεν αφήνω τα νούμερα να με καταβάλλουν γιατί είναι μια συνθήκη ο χορός που δεν περνάει από εμένα. Είναι αποφάσεις που παίρνουν άλλοι και για εμένα και για την εκπομπή. Πέρα από το να κάνω πολύ σωστά τη δουλειά μου και να μπαίνω στο πλατό σαν να κάνει 50% τηλεθέαση, να περνάμε ωραία, δεν μπορείς να κάνεις κάτι κάθε φορά για τα νούμερα της τηλεθέασης. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν αξίζει το project. Δεν σημαίνει ότι δεν περνάμε καλά. Υπάρχει μια διάθεση για δεύτερη σεζόν, τώρα άμα θα γίνει 100% δεν μπορώ να στο πω», κατέληξε.

Δείτε στα βίντεο όλα όσα είπε η Βίκυ Καγιά

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ