Βίκυ Καγιά και Ηλιάνα Παπαγεωργίου έληξαν την… κόντρα – Η αποκάλυψη για το τηλεφώνημα

Στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” μίλησε η Βίκυ Καγιά σχετικά με τις αλλαγές που θα γίνουν στο DWTS. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη συνέχεια και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκαλύπτοντας πως πριν από περίπου δέκα ημέρες μίλησαν στο τηλέφωνο και έλυσαν την παρεξήγηση.

“Δεν μπορώ να πω ότι ενοχλήθηκα ακριβώς με τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, απλά κάπως με έπνιξε το δίκιο και το παράπονο. Καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει τη γνώμη του, όπως την αισθάνεται. Δεν έχουν δόση αλήθειας αυτά που γράφονται για κόντρα λόγω χορηγού” σημείωσε η Βίκυ Καγιά.

“Πριν από μία εβδομάδα, δέκα ημέρες, μιλήσαμε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο τηλέφωνο και τα λύσαμε. Και από τη δική μου πλευρά τουλάχιστον είναι όλα εντάξει και από όσο ξέρω και από τη δική της. Οπότε όλα καλά. Το συζητήσαμε και συνειδητοποίησα εγώ τουλάχιστον, ότι πολύ πιθανόν κάποια πράγματα να ειπώθηκαν και να μεταφέρθηκαν και στις δύο πλευρές αλλιώς από ό,τι ήταν. Πέρα από αυτό δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, προς Θεού” τόνισε η Βίκυ Καγιά.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ