Σάκης Τανιμανίδης: Έχω ερωτευτεί τρεις φορές στη ζωή μου

Καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1 βρέθηκε ο Σάκης Τανιμανίδης ο οποίος μίλησε για την όμορφη περίοδο που βιώνει από τότε που έγινε πατέρας. Ο δημοφιλής παρουσιαστής αναφέρθηκε στην σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα και τις δίδυμες κόρες του, στην “Φάρμα” αλλά και στα επιχειρηματικά του πλάνα.

«Είμαι όχι απλά ερωτευμένος. Έχω ερωτευτεί τρεις φορές στη ζωή μου. Μία ερωτεύτηκα τη γυναίκα μου τη Χριστίνα, μία ερωτεύτηκα τις κόρες μου κι άλλη μία ξανά την Χριστίνα σαν μάνα των παιδιών μου», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης και εξήγησε πώς έχει αλλάξει η σύζυγός του από την ημέρα που έγινε μητέρα.

«Αυτός ο νέος ρόλος που παίρνει πλέον η γυναίκα, ο οποίος είναι ένας σαρωτικός ρόλος και για την ίδια και για τη σχέση της με τον σύζυγο, είναι διαφορετικός, Από εκεί που την ήξερα σαν μια γυναίκα και μόνο σαν γυναίκα, ξαφνικά αλλάζει ο ρόλος της. Αλλάζει και η συμπεριφορά της απέναντί σου και αλλάζει και πως τη βλέπεις εσύ. Βλέπεις πλέον έναν άνθρωπο που αυτό που κυριαρχεί είναι η σχέση του με τα παιδιά» ανέφερε ο Σάκης Τανιμανίδης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ