Καινούργιου σε Μικρούτσικο: Θέλεις να πας του χρόνου να δουλέψεις με τον Λιάγκα;

Την αποκάλυψη πως βλέπει την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, έκανε η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή μία συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Λάγιος στην “Super Katerina”.

«Εγώ, επειδή είμαι επαγγελματίας, βλέπω τον άμεσο ανταγωνισμό, που είναι ο Λιάγκας στην παρούσα φάση. Άμεσο, σε νούμερα τηλεθέασης. Βλέπω Λιάγκα, ναι. Το λέω στον Θέμη. Συνειδητοποιώ ότι είναι χειρότερος από μένα στα νεύρα. Έχει πάνω τη Χρύσα Ζορκάδη και δεν καταλαβαίνεις Θέμη τι της κάνει. Της λέει: “Πάνω η κυρία Ζορκάδη, κάνει μία δική της εκπομπή”, είναι καταπληκτικό, κάνει σαματάδες

Τον λόγο μετά πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος λέγοντας πως: «Εγώ, όταν είχα αρρωστήσει, τον Λιάγκα έβλεπα κι εμάς, για να κάνω τη σύγκριση. Το παίρνει το χταπόδι και το χτυπάει». Μετά την ατάκα του Ανδρέα Μικρούτσικο, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει μία πλάκα, την οποία δεν φάνηκε να καταλαβαίνει ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ο παρακάτω διάλογος:

Κατερίνα Καινούργιου: Άμα σου αρέσει ο Λιάγκας, θέλεις να πας του χρόνου να δουλέψεις με τον Λιάγκα;

Ανδρέας Μικρούτσικος: Δεν μου ‘χει κάνει πρόταση. Δε μου λες το να μου αρέσει κάπου, σημαίνει ότι πρέπει να πάω κιόλας; Νομίζεις ότι ψάχνω δουλειά;

Κατερίνα Καινούργιου: Ανδρέα, πλάκα σου έκανα. Είναι δυνατόν;

Ανδρέας Μικρούτσικος: Δεν το είδα στην ούγια, γιατί συνήθως λέει “πλάκα”

Κατερίνα Καινούργιου: Ίσως δεν μου βγαίνει το χιούμορ. Σου έκανα πλάκα, όπως μου κάνεις κι εσύ άπειρες φορές. Εγώ είμαι αυτή που λέω ότι είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που είσαι εδώ.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Δεν το αμφισβήτησε κανείς αυτό. Απλά θέλω να πω την γνώμη μου και η γνώμη μου είναι πως το χτυπάει το χταπόδι.

Κατερίνα Καινούργιου: Πολύ καλός είναι. Απλώς θέλω να πας να δεις πόσο μιλούν και οι υπόλοιποι εκεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ