Καινούργιου για Ουγγαρέζο: «Εκείνα τα αποσπάσματα δεν τιμούσαν ούτε τον ίδιο, ούτε την Συνατσάκη»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του πορεία, την πρόσφατη διαμάχη ανάμεσα στον Δημήτρη Παπανώτα και τον Δημήτρη Μακαλιά, ενώ αμέσως μετά η Κατερίνα Καινούργιου κάνει το δικό της σχόλιο για τον ίδιο.

«Νομίζω ότι στο πλαίσιο της έντασης που υπάρχει στη δουλειά μας, ο ένας νιώθει την ανάγκη να απαντήσει στον άλλο. Έχω βρεθεί κι εγώ σε αυτή τη θέση, είμαι όμως ο τελευταίος που θα τους κρίνω», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Θα τους προτείνω όμως αυτό που προτείνω και στον εαυτό μου: ανάσα και να μην παίρνουμε τους εαυτούς μας τόσο στα σοβαρά. Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ποιος έχει δίκιο, στόχος μας είναι να τον κάνουμε να περνάει καλά», τονίζει ο παρουσιαστής για τους Παπανώτα-Μακαλιά.

«Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έχω δουλειά του χρόνου, να κάνω πράγματα που τα γουστάρω και να προσφέρω στον κόσμο. Ξεχνάμε καμιά φορά τον σκοπό μας, που είναι να κρατάμε συντροφιά στους τηλεθεατές», απαντά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε σχετική ερώτηση.

«Εγώ θα ήθελα να τον δω σε κάτι δικό του, κάτι που να του ταιριάζει, να είναι “επάνω του” και να το κάνει με αγάπη. Τότε με το Spata Live ήμασταν απέναντι. Εμένα δεν μου άρεσε εκείνη η εκπομπή τους», σχολίασε μετά την προβολή του αποσπάσματος η Κατερίνα Καινούργιου.

«Κι εμάς μας είχαν κόψει τότε με το Λόγω TVs. Νομίζω ότι εμάς μας είχαν κόψει Απρίλιο και εκείνους Μάρτιο, κάτι τέτοιο», είπε η παρουσιάστρια του Alpha.

«Θεωρώ ότι εκείνα τα αποσπάσματα δεν τιμούσαν ούτε τον Δημήτρη ούτε τη Μαίρη. Και δεν ήταν υπεύθυνοι τα παιδιά. Ο Δημήτρης είναι για πολύ περισσότερα», κατέληξε στο σχόλιό της η Κατερίνα Καινούργιου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ