Μπάνε Πρέλεβιτς: Όλοι με ρωτάνε γιατί έπεσε ξύλο με τον Γκάλη – Δύσκολος αλλά δίκαιος ο Ιωαννίδης

Για την πορεία του στο μπάσκετ, το βιβλίο του αλλά και την καθημερινότητα του μίλησε ο γνωστός παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής, Μπάνε Πρέλεβιτς.

Σε ερώτηση ποια είναι τα τρία πράγματα που τον ρωτάνε οι άνθρωποι στον δρόμο ο Μπάνε Πρέελεβιτς απάντησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ: «Το νούμερο ένα τι έχει γίνει με τον Νικ (σ.σ. Γκάλη). Απαντάω κακή στιγμή και όλα καλά. Δεν υπάρχει τίποτα επί προσωπικού. Η αλήθεια είναι ότι ο Νικ ήταν και μποξέρ οπότε δεν ξέρω τι θα γινόταν».

«Μία κακή στιγμή έχει γίνει. Μία ψιλοπαρεξήγηση. Δεν έπεσε καν ξύλο. Μπήκε ο κόσμος και εμείς φάγαμε ξύλο από τον κόσμο. Όταν η αδρεναλίνη είναι στα ύψη εύκολα μπορεί να ξεφύγει η κατάσταση. Δεν είναι θέμα πώς θα ξεφύγει η κατάσταση είναι θέμα πόσο εύκολα θα την συμμαζέψεις», εξήγησε ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής.

«Ήρθανε και μας συμμαζέψανε. Μετά ξεχνάς. Δεν υπάρχει τίποτα επί προσωπικού. Μία περίεργη στιγμή. Όχι κακή θα έλεγα. Το συναίσθημα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο ειδικά όταν παίζει σε ένα παιχνίδι ένας τίτλος, μία πολύ μεγάλη διάκριση», τόνισε ο Μπάνε Πρέλεβιτς, που σημείωσε ότι με τον Νίκο Γκάλη είναι φίλοι. «Υπάρχει τρομερός σεβασμός στον Νίκο. Όλοι εμείς είμαστε ευγνώμονες που ακολουθήσαμε τον Νίκο», είπε ο Μπάνε Πρέλεβιτς.

«Δύσκολος αλλά δίκαιος ο Ιωαννίδης»

Στη συνέχεια μίλησε και για την σχέση που είχε με τον προπονητή Γιάννη Ιωαννίδη. «Ήταν και προπονητής μου. Δεν ήταν εύκολη σχέση γιατί ήταν και δύσκολος και σαν προπονητής αλλά αφού έχουμε σταματήσει και οι δύο την επαγγελματική καριέρα εγώ σαν παίκτης και αυτός σαν προπονητής είχαμε κάνει πολλά ταξίδια μαζί με τους παλαιμάχους», σημείωσε ο Μπάνε Πρέλεβιτς.

«Και κάναμε και παρέα και περνούσαμε και καλά. Πάντα η κόντρα υπήρχε στο επίπεδο αυτό που επιτρέπεται επαγγελματικά. Ήταν δύσκολος ήταν όμως δίκαιος. Το εκτιμάς μετά», ανέφερε ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ