Βίντεο: Άγριος καβγάς σε αγώνα μπάσκετ

Μια χαοτική σκηνή αμαύρωσε έναν συναρπαστικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ομάδων Texas A&M Commerce και Incarnate Word. Ξέσπασε ένας άγριος καβγάς αφού η ομάδα των Texas A&M Commerce νίκησε τους Incarnate Word με 76-72 στην παράταση το βράδυ της Δευτέρας.

Οι γροθιές φάνηκαν να άρχισαν να πέφτουν κατά τη διάρκεια της γραμμής χειραψίας όταν τελείωσε το παιχνίδι.

Δεν είναι σαφές τι πυροδότησε τον καβγά, ο οποίος διήρκεσε περίπου δύο λεπτά καθώς οι προπονητές και των δύο ομάδων προσπάθησαν να αποκτήσουν τον έλεγχο της κατάστασης.

Αρκετοί παίκτες της Incarnate Word είχαν πάρει τον δρόμο προς τα αποδυτήρια όταν επέστρεψαν προς τον πάγκο καθώς η σκηνή άρχισε να εκτυλίσσεται.

Δείτε το βίντεο:

«Ένας ωραίος… ομαδικός αγώνας. Προπονητές στη μέση του χαμού», είπε ένας από τους παρουσιαστές του ESPN+. «Δεν θα εκπλαγώ αν κάποιος έπαιρνε ένα ψευδώνυμο πάλης εκεί. Αυτό δεν είναι αυτό που θέλετε να δείτε αφού ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι», πρόσθεσε ο άλλος παρουσιαστής.

Μια ξεχωριστή συμπλοκή ξέσπασε μακριά από το βασικό σκραμ που στη συνέχεια έστειλε παίκτες και από τις δύο πλευρές να σπεύσουν για να βοηθήσουν τους αντίστοιχους συμπαίκτες τους.

Κάποια στιγμή πλησίασε επικίνδυνα τις εξέδρες όπου κάθονταν ακόμα θεατές.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ