Survivor 2024 – Spoiler 20/2: «Βόμβα» στο «Συμβούλιο του Νησιού» – Η αλλαγή που θα φέρει τα πάνω κάτω

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο θα παρακολουθήσουν απόψε (20/2) οι τηλεθεατές του Survivor. Οι δύο ομάδες θα κονταροχτυπηθούν για την 3η ασυλία της εβδομάδας, ενώ το «Συμβούλιο του Νησιού» θα είναι ανατρεπτικό.

Διάσημοι και Μαχητές είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα έτσι ώστε να κερδίσουν την 3η και τελευταία ασυλία της εβδομάδας, καθώς θέλουν να προστατέψουν τους συμπαίκτες τους. Ήδη υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Θοδωρής Τουρκογεώργος των Κόκκινων και η Μαριλίνα Βακονδίου από τους Μπλε.

Στο trailer που έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες ο Γιώργος Λιανός ακούγεται να μιλάει για μία «βόμβα». Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αναφέρει: «Survivors καλώς ήρθατε στο τελευταίο «Συμβούλιο του Νησιού». Ένα συμβούλιο που αναμένεται να σπάσουν καρδιές. Πάμε λοιπόν να πάρουμε την πρώτη απάντηση της βραδιάς, παρακαλώ να ξεκινήσει η διαδικασία. Πέφτει μία «βόμβα» στο συμβούλιο».

Η «βόμβα» που αλλάζει τα πάντα

Σύμφωνα με τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει η «βόμβα» που φέρεται να ρίχνει ο Γιώργος Λιανός στο συμβούλιο, είναι η αλλαγή στον τρόπο αποχώρησης των παικτών.

Φέτος είχε ο τρόπος αποχώρησης είχε αλλάξει. Συγκεκριμένα ο κόσμος πλέον δεν αποφάσιζε για το μέλλον των Διασήμων και των Μαχητών, αλλά η αποχώρηση γινόταν μέσα από αγώνισμα.

Αυτό είχε δυσαρεστήσει το τηλεοπτικό κοινό, που είχε κάνει γνωστή την αντίρρησή του με την απόφαση της παραγωγής.

Τον τελευταίο καιρό όμως, ακουγόταν έντονα πως η παραγωγή του ριάλιτι σκεφτόταν να επιστρέψει στον αρχικό τρόπο αποχώρησης, αυτόν της ψηφοφορίας του κοινού.

Την μεγάλη αυτή αλλαγή φαίνεται πως ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός απόψε στους παίκτες. Αν τελικά το συγκεκριμένο spoiler επιβεβαιωθεί αναμένεται να αλλάξουν πολλά, κυρίως στην συμπεριφορά των παικτών. 

Δείτε το trailer

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ