Το 6 πιο αγχώδη ζώδια, σύμφωνα με τους αστρολόγους

Το άγχος μπορεί να επηρεάσει το σώμα σας με διάφορους τρόπους. Το πώς αντιδρά καθένας στα νεύρα τελικά εξαρτάται από τον τύπο και τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου. Και ο τρόπος που χειρίζεστε τα συναισθήματά σας δεν επηρεάζει μόνο την οπτική σας για τη ζωή, αλλά και τις σχέσεις σας. Έτσι, μπορεί να σας ιντριγκάρει να ανακαλύψετε ποιο ζώδιο έχει μεγαλύτερη προδιάθεση και θεωρείται το πιο αγχώδες.

Τα πιο αγχώδη ζώδια

  • Δίδυμοι
  • Παρθένος
  • Καρκίνος
  • Ιχθύες
  • Ζυγός
  • Υδροχόος

Δίδυμοι

Είναι λογικό ότι όλα τα ζώδια του αέρα μπουν σε αυτή τη λίστα. Κυβερνούν στη σκέψη, στη διάνοια και στο μυαλό, οπότε είναι φυσικό να παγιδεύονται στο κεφάλι τους. Ο Δίδυμος, αν και δεν είναι πολύ διαφορετικός από τον Παρθένο, είναι ο χειρότερος από όλους. «Αυτό το ζώδιο δεν σταματά ποτέ. Έχουν ένα εκατομμύριο σκέψεις το λεπτό». Επειδή το μυαλό τους κινείται με ταχύτητα, μπορούν εύκολα να βρεθούν συγκλονισμένοι από τα πάντα στη λίστα υποχρεώσεων τους. Από τα ζώδια αυτής της λίστας, αυτό, συγκεκριμένα, θα ωφεληθεί από μια βαθιά αναπνοή (ή δύο).

Ζυγός

Ο Ζυγός θέλει απλώς να είναι όλοι ευτυχισμένοι. «Βάζουν την πίεση της ευτυχίας όλων των άλλων στους ώμους τους», λέει η αστρολόγος. «Αυτό το ζώδιο θα λυγίσει με κάθε τρόπο για να κάνει τους πάντες (εκτός από τον εαυτό τους) να ζαλίζονται από χαρά». Κινδυνεύουν να παραμερίσουν τις δικές τους ανάγκες, κάτι που τους αγχώνει περισσότερο όταν δεν ικανοποιούνται.

Ιχθύες

Ενώ οι Ιχθύες μπορεί να φαίνονται απομακρυσμένοι και ψυχροί εξωτερικά, υπάρχει ένας ανεμοστρόβιλος άγχους στον επάνω όροφο. «Αυτό το ζώδιο είναι πολύ διαισθητικό – πράγμα που σημαίνει ότι λαμβάνουν πολλές συναισθηματικές πληροφορίες ταυτόχρονα», προσθέτει η αστρολόγος. «Εξαιτίας αυτού, μπορούν να ξεχάσουν να βάλουν όρια επειδή θέλουν να βοηθήσουν». Το αποτέλεσμα; Στη συνέχεια αγχώνονται για τους άλλους που συνωστίζονται στο χώρο τους.

Καρκίνος

Ενώ ο Ιχθύς είναι ο θεραπευτής, ο Καρκίνος είναι «το συναισθηματικό σφουγγάρι του ζωδιακού κύκλου», λέει χαρακτηριστικά. «Αισθάνονται πραγματικά αυτό που νιώθεις εσύ», προσθέτει. Επιπλέον, κυβερνώνται από το φεγγάρι, το οποίο αλλάζει ζώδια κάθε δυόμιση μέρες. Έτσι, το γεγονός ότι είναι ζώδιο με κυκλοθυμία δεν αποτελεί έκπληξη. “Επειδή ο Καρκίνος δεν είναι σε θέση να ελέγξει αυτά τα πράγματα – τη σελήνη ή τα συναισθήματα των άλλων – συχνά αισθάνονται εκτός ελέγχου και άγχος λόγω της αδυναμίας να διατηρήσουν τη δομή ή τη σταθερότητα”, προσθέτει.

Παρθένος

Φυσικά, ο Παρθένος θα ήταν στην πρώτη εξάδα. Άλλωστε, είναι «το άλογο εργασίας» του ζωδιακού κύκλου. Με ένα μυαλό σαν μια συνεχή λίστα ελέγχου, το άγχος αυτού του ζωδίου προέρχεται σε μεγάλο βαθμό από τον εαυτό τους. «Όταν έχεις τόσα πολλά να κάνεις συνέχεια, νιώθεις ότι δεν έχεις τελειώσει ποτέ», λέει η Μπρίστολ. «Και μετά νιώθεις αποτυχημένος γιατί δεν τελειώνεις ποτέ». Αυτή η πίεση να παράγουν διαρκώς τους φθείρει.

Υδροχόος

Ενώ οι Υδροχόοι είναι γνωστό ότι είναι «πολύ ψύχραιμοι», μπορούν άθελά τους να βάλουν τον εαυτό τους κάτω από έναν τόνο άγχους. Αυτό το ζώδιο του αέρα είναι ευχάριστο στους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα στην καρδιά του, κάτι που μπορεί να προσθέσει σε αυτό το άγχος. Κυβερνούμενοι από τον 11ο Οίκο της κοινότητας, οι Υδροχόοι «είναι πρόθυμοι να είναι διαφορετικοί και μοναδικοί», αλλά «θέλουν να ταιριάζουν και θέλουν να αρέσουν στους ανθρώπους», λέει η αστρολόγος Maisy Bristol.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ