Η αρραβωνιαστικιά το έσκασε με έναν άγνωστο άνδρα – «Με ταπείνωσε και τώρα με θέλει πίσω»

Το δίλημμα του μοιράστηκε ένας 34χρονος, που δεν ξέρει αν πρέπει ή όχι να παντρευτεί την αρραβωνιαστικιά του αφού τον ταπείνωσε και το έσκασε με έναν άγνωστο άνδρα.

«Είναι 31 ετών και εγώ είμαι 34. Έχει λογαριασμό στο OnlyFans και έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση για το σώμα της. Γνωριστήκαμε όταν με προσέλαβε καθώς είμαι φωτογράφος και ασχολούμαι με τα βίντεο», είπε σε στήλη συμβουλών της εφημερίδας The Sun ο άνδρας.

Και συνέχισε: «Ήταν ενθουσιασμένη με το υλικό και επέμενε να με πάει για ένα ποτό. Ήπιαμε μερικά ποτήρια κρασί και μετά δείπνο. Ο χρόνος πέρασε τόσο γρήγορα, τα βρήκαμε πολύ καλά και αναγκάστηκαν να μας διώξουν (σ.σ. από το μαγαζί) στο τέλος της βραδιάς».

Στη συνέχεια έκαναν μία έντονη σχέση. «Γύρισα στο σπίτι της όπου μου έκανε μοντέλο κάποια νέα εσώρουχα. Ένιωσα σαν να είχαν έρθει όλα τα γενέθλιά μου ταυτόχρονα και σύντομα απολαμβάναμε πραγματικά έντονο σεξ», σημείωσε ο 34χρονος.

«Με ταπείνωσε και τώρα με θέλει πίσω»

«Από εκείνη τη στιγμή ήμασταν αχώριστοι. Παραδέχτηκε ότι δέχεται πολλή ανδρική προσοχή, αλλά είπε ότι της αρέσει το πόσο προσγειωμένος είμαι. Αρχίσαμε να βγαίνουμε και μετακόμισα (σ.σ. στο σπίτι της)», ανέφερε ο 34χρονος.

Περιγράφει την σχέση τους ως θυελλώδη αλλά παρόλα αυτά της ζήτησε να τον παντρευτεί. «Η σχέση μας είναι θυελλώδης, με πολλές διαφωνίες, αλλά της έκανα πρόταση γάμου στα γενέθλιά της πέρυσι. Στη συνέχεια, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, πήγαμε σε ένα πάρτι σε έναν φίλο», αποκάλυψε ο άνδρας

Όταν την είδε να φλερτάρει με έναν ωραίο τύπο στο πάρτι έγινε έξω φρενών. «Της είπα να μου μιλήσει έξω, αλλά αρνήθηκε και καταλήξαμε να φωνάζουμε στην κουζίνα. Έφυγε τρέχοντας και ο τύπος την ακολούθησε. Όταν βγήκα στο μπαλκόνι το μόνο που μπορούσα να δω ήταν το αυτοκίνητό του να εξαφανίζεται στο δρόμο», εξήγησε ο 34χρονος.

Μετά από αυτό το περιστατικό το ζευγάρι χώρισε. «Μετακόμισα τα πράγματά μου από το διαμέρισμά της και δεν είχα νέα της για μήνες. Τώρα μου έστειλε μήνυμα και μου είπε ότι θέλει να συναντηθούμε. Με ρώτησε ακόμα και αν ο γάμος μας ισχύει ακόμα. Δεν ξέρω αν πρέπει να το κάνω ή να το βάλω στα πόδια», κατέληξε ο 34χρονος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ