Δανάη Μπάρκα: Είναι σε σχέση με τον πρώην της Κατερίνας Καινούργιου;

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τη Δανάη Μπάρκα να είναι σε σχέση με τον επιχειρηματία και πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη. Σύμφωνα με την εφημερίδα On Time κάποιοι μιλούν για μια βαθιά φιλία, άλλοι λένε ότι τους έχουν δει με τα μάτια τους σε τρυφερά τετ-α-τετ, που μόνο φιλικά δεν ήταν.

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και η Δανάη Μπάρκα αύξησαν τις κοινές τους εξόδους, κυρίως μετά το χωρισμό του πρώτου από την Κατερίνα Καινούργιου. Τότε άρχισαν να κάνουν πιο στενή παρέα.

Με βάση την εφημερίδα, η Δανάη Μπάρκα γνώρισε τον Φίλιππο Τσαγκρίδη μέσω της Κατερίνας Καινούργιου, καθώς και οι δύο παρουσιάστριες ήταν πολύ καλές φίλες. Τόσο καλές, που ούτε ο ανταγωνισμός των εκπομπών τους στάθηκε ικανός να κλονίσει τη σχέση τους, αφού και οι δύο φρόντιζαν να τονίζουν με κάθε ευκαιρία ότι η δουλειά τους είναι ανεξάρτητη από τη φιλία τους.

Η εμφάνιση σε νυχτερινό μαγαζί και τα φιλιά

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (17/2) η Δανάη Μπάρκα και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης επισκέφθηκαν το μαγαζί όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση. Το ζευγάρι, όπως λένε όσοι τους είδαν, δεν κρύφτηκε, έκατσε πρώτο τραπέζι πίστα και δεν δίστασε να ανταλλάξει και φιλιά.

Το περιστατικό αναφέρθηκε χθες (19/2) το πρωί στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day», όπου ένας τεχνικός της εκπομπής αποκάλυψε πως μια παρουσιάστρια εθεάθη σε τρυφερά ενσταντανέ με γνωστό πρόσωπο, πρώτο τραπέζι πίστα στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση. Τότε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή συμπλήρωσε: «Είδε ωραία συναισθήματα, αντάλλασσαν φιλιά».

Και όλα αυτά μόλις μία εβδομάδα μετά την εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο εστιατόριο που διατηρεί ο Φίλιππος Τσαγκρίδης. Η παρουσιάστρια, μάλιστα, είχε κάνει και ανάρτηση-διαφήμιση για το μαγαζί του Φίλιππου Τσαγκρίδη, γεγονός που φούντωσε τις φήμες για επανασύνδεση. Όμως, μετά την έξοδο του πρώην της με τη Δανάη Μπάρκα, η ανάρτηση αυτή πλέον δεν υπάρχει…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ