Μαρία Μπακοδήμου για Κατερίνα Καινούργιου: «Ύμνο κάναμε χθες – Τρία πράγματα μπορεί να συμβαίνουν»

Διάσταση φαίνεται ότι έχει πάρει ένα σχόλιο που έκανε η Μαρία Μπακοδήμου στη χθεσινή (17/2) της εκπομπή, σχετικά με την Κατερίνα Καινούργιου, με την παρουσιάστρια του Alpha να δείχνει την ενόχλησή της μέσα από το Instagram. Μάλιστα, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ σήμερα απάντησε στην Κατερίνα Καινούργιου και της αφιέρωσε και ένα τραγούδι.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου χθες ανέβασε ένα βίντεο στο προφίλ της στο Instagram και έγραψε: «Πόση καλοσύνη η Μαρία Μπακοδήμου…».

Η Μαρία Μπακοδήμου σήμερα (18/2) μέσα από την εκπομπή της είπε: «Δεν ξέρω, είναι τίποτα στους πλανήτες που άλλο λες και άλλο καταλαβαίνει ο άλλος; Εμείς ύμνο κάναμε σχεδόν χθες και ξαφνικά μαθαίνω ότι κάνει ανάρτηση η Κατερίνα Καινούργιου «Μαρία Μπακοδήμου ευχαριστώ για την καλοσύνη».

Έχω σκεφτεί ότι τρία πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. Ή κάποιος της το είπε για να τη φυτιλιάσει έχοντας ακούσει το χιούμορ που αφορούσε το Χασαπόπουλο. Ή το είδε μόνη της και δεν είδε την κουβέντα μετά. Ή το τρίτο, το κάνει για να κάνει θόρυβο για να έχουμε να λέμε. Όπως και να έχει Κατερίνα μου εγώ σου αφιερώνω αυτό».

Στη συνέχεια η Μαρία Μπακοδήμου της αφιέρωσε το τραγούδι της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα «Βρε Κουτό».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ