Βίντεο: Καρχαρίας χτυπά τον εαυτό του μέχρι θανάτου σε μεταλλικό κλουβί με δύτες

Ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας που προσπαθούσε να μπει στο κλουβί που ήταν μέσα δύο δύτες, χτυπήθηκε τόσο δυνατά στις ράβδους που έσπασε το λαιμό του και παρασύρθηκε νεκρός στον βυθό του ωκεανού, δείχνει το βίντεο.

Τα πρόσφατα επανεμφανιζόμενα πλάνα, που δημοσιεύτηκαν στο X το Σαββατοκύριακο, δείχνουν τον τεράστιο καρχαρία να κινείται προς το κλουβί σε μια ξέφρενη προσπάθεια να φτάσει στο ζευγάρι των τρομοκρατημένων ανθρώπων που ήταν μέσα.

Όμως, καθώς ο καρχαρίας χώνει το κεφάλι του ανάμεσα στις ράβδους, κολλάει και χτυπάει γύρω γύρω για περίπου 25 λεπτά, ενώ προσπαθεί να ελευθερωθεί – σπάζοντας τον λαιμό του στη διαδικασία.

Αίμα χύνεται από το κλουβί, και τελικά το πτώμα του νεκρού καρχαρία αποσπάται από τα κάγκελα και πέφτει μακριά από τους δύτες, με την κοιλιά, καθώς βυθίζεται στον πυθμένα του ωκεανού.

Το κλιπ – το οποίο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στο YouTube το 2019 – είχε σχεδόν 18 εκατομμύρια νέες προβολές μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας.

Η περιγραφή του βίντεο στο YouTube ανέφερε ότι το περιστατικό έγινε κοντά στο νησί της Γουαδελούπης στο Μεξικό. Ο καρχαρίας κόλλησε στο κλουβί για περίπου 25 λεπτά πριν πεθάνει.

Το φρικιαστικό τέλος του καρχαρία άφησε ορισμένους παρατηρητές αναστατωμένους.

«Αυτό είναι απαίσιο. Ελπίζω να φτιάξουν το κλουβί, ώστε οι καρχαρίες να μην κολλήσουν ξανά έτσι», έγραψε ο @Jamie147493622 .

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ