Αναγνωρίζετε το κοριτσάκι της φωτογραφίας; Είναι γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια

Το κοριτσάκι που βλέπουμε στην φωτογραφία είναι μία πολύ γνωστή και επιτυχημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια. Από το 2009 είναι παντρεμένη με έναν δημοφιλή Έλληνα τραγουδιστή.

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Καταφέρατε να την αναγνωρίσετε;

Κέλλυ Κελεκίδου

Στη φωτογραφία βλέπουμε την Κέλλυ Κελεκίδου στην παιδική της ηλικία!

Κέλλυ Κελεκίδου

Ποια είναι η Κέλλυ Κελεκίδου

Η Κέλλυ Κελεκίδου γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 9 Απριλίου του 1979. Κατάγεται από το Κοκκινόχωμα Καβάλας και το Χαμηλό Κιλκίς. Ακόμα, η τραγουδίστρια έχει μία αδελφή την Μαρίνα. Οι γονείς της έχουν φύγει από την ζωή.

«Έχω χάσει τη μητέρα μου σε πάρα πολύ μικρή ηλικία. Όταν νόσησε η μαμά μου ήταν 42 χρονών και στα 49 είχε πεθάνει, οπότε μπορώ να σου πω ότι έγινα πάρα πολύ γρήγορα μαμά γιατί είχα και την αδερφή μου, που ήταν 13 ετών. Στην πορεία έχασα τον πατέρα μου πριν από 4 χρόνια. Νομίζω ότι τα πάντα στη ζωή μας θα πρέπει να το αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία.

Εκείνη την ώρα υπάρχει ένα μαγικό ραβδί, το οποίο στέλνει ο Θεός από πάνω και σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις και να δεις ότι στον δρόμο σου υπάρχουν πολύ καλές στιγμές και θα υπάρχουν πολύ καλύτερες. Πονάει σαφέστατα η απουσία και να βλέπεις τον δικό σου άνθρωπο να υποφέρει. Παρόλα αυτά παίρνω μέσα από τα παιδιά μου δύναμη», είχε εξηγήσει σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Τελειώνοντας το σχολείο η Κέλλυ Κελεκίδου έκανε σπουδές Στελέχους Επιχειρήσεων και Νοσηλευτικής. Μάλιστα, έχει κάνει ορθοφωνία για τέσσερα χρόνια στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης και μαθήματα Βυζαντινής Μουσικής για ένα χρόνο.

Η πορεία της στο τραγούδι

Ξεκίνησε την καριέρα της στη μουσική, τραγουδώντας σε νυχτερινά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης. Το 2005 αποφασίζει να μετακομίσει στην Αθήνα, ενώ την ίδια χρονιά κυκλοφορεί το πρώτο της άλμπουμ με το «Γλύκα Γλύκα Γλυκιά μου» και την μπαλάντα «Μα το Θεό», τα οποία έγιναν τεράστιες επιτυχίες.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, πολλά από τα τραγούδια της έχουν αγαπηθεί από το κοινό, το οποίο τους έχει δώσει εκατομμύρια προβολές. Μεταξύ των τραγουδιών της είναι τα: «Σε βγάζω άκυρο», «Συγκεντρώσου», «Θα ‘ρθει η ώρα σου», «Δε με σκέφτεσαι», «Ζω για μένα», «Μες στη τρέλα μου», «Κι όλο πίνω», «Λένε τόσα» και «Τελευταία φορά».

Επίσης, έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού. Μεταξύ άλλων έχει συνεργαστεί με τους: Ρίτα Σακελλαρίου, Νίκο Κουρκούλη, Χρήστο Δάντη, Γιώργο Τσαλίκη, Νίκο Οικονομόπουλο και τον Κώστα Καραφώτη.

Η προσωπική της ζωή

Το 2005 η Κέλλυ Κελεκίδου ξεκίνησε την σχέση της με τον τραγουδιστή Νίκο Κουρκούλη. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 14ης Ιουλίου του 2009, ενώ την ίδια χρονιά στις 13ης Αυγούστου ήρθε στη ζωή το πρώτο τους παιδί, ο γιος τους Ραφαήλ. Στις 15 Νοεμβρίου του 2014 γεννήθηκε η κόρη τους Ελπινίκη.

Το 2022 με αφορμή την επέτειο γάμου τους, η Κέλλυ Κελεκίδου είχε ανεβάσει διάφορες φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα, στο προφίλ της στο Instagram. Στη λεζάντα είχε γράψει: «·14 Ιούλη 2009· Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη μέρα… Πριν από 13 χρόνια (και μου φαίνεται σαν χθες) παντρευτήκαμε αλλά η χαρά ήταν διπλή, γιατί σε ένα μήνα έφερα στη ζωή το πρώτο μας παιδί! Τον Ραφαήλ μας! Ωραίες που είναι οι αναμνήσεις… Τι ωραία που είχαμε περάσει κουμπαράκια μου @elenimenegaki @pounentism. Κάθε χρόνο @kourkoulis_nikos θαμπώνομαι όλο και περισσότερο από την ομορφιά της ψυχής σου! Χρόνια μας πολλά!».

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή είχε αναφέρει: «Ο γάμος είναι ένας διαρκής αγώνας και όταν σταματάει αυτός ο αγώνας, νομίζω ότι σταματάνε πολλά πράγματα μέσα στη σχέση. Όταν είσαι με τον άλλον 20 χρόνια, υπάρχουν πολλές στιγμές που έρχεσαι και λες “φτάνει, δεν μπορώ”. Νομίζω, όμως, ότι όταν υπάρχει αγάπη, ό,τι και αν συμβεί η αγάπη είναι ο παρονομαστής. Έχουμε δύο υπέροχα παιδιά, σέβομαι πάντα τις επιλογές του Νίκου, σέβεται και ο Νίκος τις δικές μου».

«Όταν υπάρχει ο παρονομαστής με τη λέξη αγάπη και σεβασμός, εκεί νομίζω ότι μπορείς να βρεις μια δικλείδα, για να μπορείς να ξεπεράσεις το οποιοδήποτε πρόβλημα», είχε συμπληρώσει.

Σχετικά με τα παιδιά της, σε άλλη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, είχε πει: «Μέσα από τα παιδιά μου παίρνω φως, δύναμη. Και τα δύο έχουν καλλιτεχνική φύση, αλλά αφήνω να βρουν μόνα τους τα πατήματά τους, αν τους ενδιαφέρει αυτό».

Την φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, την είχε ανεβάσει η ίδια η Κέλλυ Κελεκίδου στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram στις 23ης Σεπτεμβρίου του 2020. Στη λεζάντα της ανάρτησης είχε γράψει: «Κάποια χρόνια πίσω!!!!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ