Μπορείτε να αναγνωρίσετε το αγοράκι της φωτογραφίας; Είναι γνωστός Έλληνας ηθοποιός

Το γλυκό αγοράκι της φωτογραφίας, είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες ηθοποιούς της γενιάς του, έχοντας διαγράψει μία αξιοζήλευτη καριέρα στον χώρο της υποκριτικής.

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Καταφέρατε να τον αναγνωρίσετε;

Κρατερός Κατσούλης
Πηγή: Instagram/katerinakaravatou

Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Κρατερό Κατσούλη στην παιδική του ηλικία!

Κρατερός Κατσούλης

Ποιος είναι ο Κρατερός Κατσούλης

Ο Κρατερός Κατσούλης γεννήθηκε στη Γενεύη στις 21 Αυγούστου του 1971, από γονείς Έλληνες μετανάστες. Σε μικρή ηλικία μετακόμισε με τους γονείς του στην Ελλάδα.

Τελειώνοντας το σχολείο σπούδασε στο Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη.

Η καριέρα του στην υποκριτική

Ξεκίνησε στον χώρο της υποκριτικής σε παιδική ηλικία, συμμετέχοντας στην παιδική τηλεταινία «Τα μουστάκια του ήλιου», στην κρατική τηλεόραση. Επίσης, συμμετείχε και στην παιδική εκπομπή «Χιλιοποδαρούσα», στην κρατική τηλεόραση.

Ο Κρατερός Κατσούλης έχει διαγράψει μία επιτυχημένη καριέρα στον χώρο της υποκριτικής, συμμετέχοντας σε πολλές σειρές, θεατρικές παραστάσεις και ταινίες.

Κατά την διάρκεια της καριέρας της έχει λάβει μέρος σε αρκετές σειρές, μεταξύ αυτών: «Ξημερώνει και βραδιάζει», «Τμήμα ηθών», «Η οργή των θεών», «Η πρόβα του νυφικού», «Εγκλήματα», «Κόκκινος κύκλος», «Εντιμότατοι κερατάδες», «Πενήντα Πενήντα», «Αν μ’ αγαπάς», «L.A.P.D», «Οι συμμαθητές» και «Ποιος Παπαδόπουλος;».

Σημαντική είναι η παρουσία του και στο θέατρο και στον κινηματογράφο. Μεταξύ άλλων, έχει συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις: «Τρωάδες», «Οι από πάνω», «Όταν σβήνουν τα φώτα» και «ΠΡΟΣΟΧΗ ο φίλος ΔΑΓΚΩΝΕΙ». Δείγμα της δουλειάς του στην μεγάλη οθόνη, είναι οι ταινίες: «Ηνίοχος», «Safe Sex», «Το κλάμα βγήκε απ’ τον παράδεισο», «Ζητείται ψεύτης», «Ευτυχία» και «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε πει χαρακτηριστικά ότι: «Μετά από 32 χρόνια, νομίζω ότι είναι και λίγο ύβρις να πει κανείς ότι δεν νιώθει ότι μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά. Τώρα τελευταία νιώθω καλύτερα. Πάντα μαθαίνουμε. Νομίζω ότι τα πρώτα 10 χρόνια που δούλευα και που ζούσα αποκλειστικά από αυτή τη δουλειά, μέχρι να πάρω και τον πρώτο πιο ουσιαστικό και πρωταγωνιστικό ρόλο, είχα την αγωνία του τι θα γίνει τελικά. “Θα γίνω ηθοποιός;”, “θα κάνω αυτή τη δουλειά;”».

Εκτός από την υποκριτική, ο Κρατερός Κατσούλης έχει ασχοληθεί και με την παρουσίαση. Το 1993 έκανε το ντεμπούτο του στην παρουσίαση με το τηλεπαιχνίδι «Το ξέρεις; Απάντησε» στην ΕΤ1. Ακόμα, έχει παρουσιάσει τις εκπομπές: «Tele Cine», «Ανδρικές κουβέντες», «Στα καλά καθούμενα», «Έτοιμο το πρωινό» και «Στη φωλιά των Κου Κου».

«Στο πρωινό καθημερινό δεν θα επέστρεφα. Σε μια μορφή παρουσίασης ναι γιατί το είχα κάνει και πριν κάνω πρωινό. Θέλω να ασχοληθώ περισσότερο με την υποκριτική, με τον χώρο πολιτισμού και τέχνης που έχω φτιάξει. Δεν θα πάω μόνος μου να προτείνω εκπομπή, δεν έχω πια αυτόν τον τρόπο σκέψης», είχε εξηγήσει σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.

Ο γάμος, το διαζύγιο και τα δύο παιδιά

Υπήρξε παντρεμένος με την παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου. Το πρώην ζευγάρι έχει δύο παιδιά: την Αέλια, που γεννήθηκε το 2011 και τον Αρίωνα-Ιωάννη, που γεννήθηκε το 2016. Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Αύγουστο του 2021, έπειτα από δέκα χρόνια γάμου.

«Νομίζω ότι δεν υπάρχει χωρισμός γονιών που να μην αφήνει κάτι στα παιδιά. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν εγώ 10 χρονών, σχεδόν όσο χώρισα και εγώ. Αυτό ήταν και μια μεγάλη μου αγωνία έτσι κι αλλιώς. Μα είναι αυτόματο ανακλαστικό γιατί, εάν χωρίσεις τελικά εσύ και τυγχάνει να χωρίζεις στην ίδια ηλικία που χώρισαν οι γονείς σου και έχεις ένα παιδί στην ίδια ηλικία, ακόμα και να θέλεις, δεν μπορείς να μην σκεφτείς κάποια πράγματα. Δεν γίνεται», είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού.

«Οι γονείς μου έκαναν ότι μπορούσαν για να μην χωρίσουν. Στην αρχή έμεινα με την μητέρα μου και μετά έμεινα με τον πατέρα μου, ήταν επιλογή μου αυτό. Από τη στιγμή που κάνεις παιδιά, αυτό που οφείλεις να κάνεις και πρέπει να βρεις τον τρόπο, χωρίς να έχει δικαιολογίες, είναι: «Φίλε, πάρε το εγώ σου όσο αν είχες, όσο είχες, βάλ’ το στην τσεπούλα ή πέτα το γιατί τώρα έχεις κάποιους ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με όλο αυτό». Σε μένα σαν παιδί υπήρχε ένα ψυχρό κλίμα. Αυτό, λοιπόν, που θεώρησα εγώ και το είχαμε συμφωνήσει, όταν πια αποφασίσαμε να χωρίσουμε, ήταν ότι το δικό μας το κομμάτι «γεια σας» και εστιάζουμε στο άλλο κομμάτι», είχε συμπληρώσει.

«Προσωπικό κομμάτι με την Κατερίνα δεν υπάρχει, όχι. Δεν είναι ένας χωρισμός από μια σχέση. Όσο σοβαρή κι αν ήταν η σχέση με έναν άλλον άνθρωπο, όσο ερωτευμένος κι αν έχεις υπάρξει, σε αυτή την περίπτωση κατά τη γνώμη μου οφείλεις να το κάνεις αλλιώς. Δεν πρέπει να μπορείς, δεν αφορά εσένα πια και πρέπει να γίνει μια υπέρβαση», είχε σημειώσει

Την φωτογραφία από την παιδική του ηλικία την είχε ανεβάσει η Κατερίνα Καραβάτου στο προφίλ της στο Instagram, στις 21 Αυγούστου του 2021. Στη λεζάντα της ανάρτησης η Κατερίνα Καραβάτου είχε γράψει: «Χρόνια πολλά Κρατερέ μου! Χρόνια πολλά αγάπη μας! Να είσαι πάντα γερός, δυνατός, χαρούμενος κι ευτυχισμένος!! Σ αγαπάμε όλοι μας όσο δεν μπορείς να φανταστείς. Σ αγαπάμε μέχρι το άπειρο κι ακόμα παραπέρα…».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ