Αναγνωρίζετε το κοριτσάκι της φωτογραφίας; Είναι γνωστή τραγουδίστρια

Το κοριτσάκι που απεικονίζεται στην φωτογραφία, το γνωρίσαμε μέσα από το “The X-Factor Greece” και πλέον είναι μία από τις πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες της γενιάς της.

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Καταφέρατε να την αναγνωρίσετε;

Στη φωτογραφία βλέπουμε την Ειρήνη Παπαδοπούλου στη παιδική της ηλικία!

Ποια είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου γεννήθηκε στο Καζακστάν στις 22 Αυγούστου του 1985. Σε ηλικία 5 ετών εγκαταστάθηκε μόνιμα με την οικογένειά της στην Ελλάδα. Έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό, τον Στάθη, που είναι γεννημένος το 1980.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό “ΕΓΩ! Weekly”, είχε πει για τα παιδικά της χρόνια: “Δεν κατάγομαι από πλούσια οικογένεια, ούτε υπήρξα καλομαθημένη. Δεν μου αρέσει να μιλώ έτσι, αλλά, πιστέψτε με, τα παιδικά μου χρόνια ήταν δύσκολα πολύ. Ήμουν όμως, πάντα περήφανη γιατί οι γονείς μου δούλευαν σε δυο δουλειές για να τα βγάζουμε πέρα.

Μπορεί να μη μου αφιέρωναν το χρόνο που ήθελα σαν παιδί, αλλά έμαθα μέσα από αυτό να πατάω κι εγώ στα πόδια μου και να είμαι ανεξάρτητη από πολύ μικρή. Κατάλαβα ότι, για να κερδίσω το οτιδήποτε, πρέπει να μοχθήσω, να δουλέψω και να προσπαθήσω”.

Υπήρχαν δυσκολίες που είχαν να κάνουν με την έλλειψη οικονομικής άνεσης. Όπως το ότι αναγκαζόμουν να φοράω μεταχειρισμένα ρούχα, αλλά αυτές δεν με ενοχλούσαν καθόλου. Αυτό που με πληγωνε ήταν ο ρατσισμός με τον οποίο με αντιμετώπιζαν στο σχολείο.

Πηγή: Instagram

O ρατσισμός είχε ως αφετηρία την εμφανή από τα ρούχα μου δυσχερή οικονομική μου θέση, αλλά και την καταγωγή μου. Επειδή εγώ γεννήθηκα στο Καζακστάν -από Έλληνες όμως γονείς- δεν μπορούσαν να καταλάβουν ότι δεν ήμουν ούτε Καζάκα, ούτε Ρωσίδα, απλά παιδί μεταναστών”, είχε προσθέσει.

Τελειώνοντας το σχολείο, η Ειρήνη Παπαδοπούλου φοίτησε στο Τμήμα Εκπαιδευτικών Πολιτικών Μηχανικών της Α.Σ.ΠΑΙ.ΤΕ. Αθηνών.

Ξεκίνησε την καριέρα της στο τραγούδι το 2005, σε νυχτερινό μαγαζί της Ζακύνθου. Έγινε ευρέως γνωστή το 2008, συμμετέχοντας στο μουσικό talent show “The X-Factor Greece”.

Η καριέρα της στη μουσική είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη και πολλά από τα τραγούδια της έχουν αγαπηθεί από το κοινό, δίνοντάς τους εκατομμύρια προβολές. Μεταξύ των τραγουδιών της είναι τα: “Και Τι Δε Θα Δινα”, “Ο Καινούργιος Έρωτας Σου”, “Υπερβολές”, “Σ’ Αυτή Να Πας”, “Χαλάλι” και “Ya Habibi”.

Επίσης, έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού. Μεταξύ άλλων έχει συνεργαστεί με τους: Βασίλη Καρρά, Πάολα, Αντώνη Ρέμο, Χρήστο Μενιδιάτη, Δέσποινα Βανδή, Παντελή Παντελίδη, Νίκο Βέρτη, Έλλη Κοκκίνου, Πάνο Κιάμο και Πέγκυ Ζήνα.

“Αυτός ο χώρος είναι πάρα πολύ σκληρός και έχει έντονο ανταγωνισμό και θέλει γερό στομάχι. Έχει υπάρξει θέμα και με αφίσα και να με σαμποτάρουν, αλλά όλα οκ! Καλή καρδιά! Έχω φύγει από συνεργασία, επειδή έχω αδικηθεί“, έχει σημειώσει σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Το 2017 λαμβάνει μέρος στο “Survivor”, το οποίο και επέστρεφε στην ελληνική τηλεόραση έπειτα από επτά χρόνια. Ο πέμπτος ελληνικός κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης προβλήθηκε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ και ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένος σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, αλλά τελικά αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, λαμβάνοντας την 16η θέση.

Μιλώντας την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, είχε εξηγήσει σχετικά με το Survivor ότι: «Δεν μπορώ να ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον, γιατί δεν είμαι ο Θεός και δεν ξέρω τι με περιμένει στην γωνία. Το μόνο που ξέρω είναι ότι κυνηγάω το όνειρό μου και αν χρειαστεί να μπω πάλι σε ένα τέτοιο concept θα το κάνω για το όνειρό μου. Το τραγούδι χρειάζεται και λεφτά. Ήταν και ένας λόγος που το έκανα και τότε».

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου προσπαθεί να προστατεύει την προσωπική της ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας. Αναφερόμενη σ’ αυτή, στη συνέντευξή της στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, είχε δηλώσει: “Η δημιουργία οικογένειας εννοείται ότι είναι μέσα στα όνειρά μου, αλλά είναι δικαίωμα μου να το κάνω όποτε το νιώσω και αν το νιώσω. Τον χωρισμό τον κατατάσσω στις απώλειες. Είμαι πάρα πολύ συναισθηματική, ποτέ δεν δήλωσα ότι είμαι αναίσθητη, άρα εννοείται ότι θα στεναχωρηθώ ακόμα και για την λάθος επιλογή μου, αλλά πάω παρακάτω”.

Τη φωτογραφία από την παιδική της ηλικία την είχε ανεβάσει η ίδια η Ειρήνη Παπαδοπούλου, στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, την 1η Νοεμβρίου του 2013.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ