Η βασίλισσα Ελισάβετ εξοργίστηκε με τη Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι – Το ψέμα που είχαν πει για την Λίλιμπετ

Η βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται να ήταν έξαλλη με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, αφού ισχυρίστηκαν ότι είχαν την ευλογία της για το όνομα της κόρης τους Lilibet.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ένας βασιλικός βοηθός ισχυρίζεται στην νέα βιογραφία «Charles III: New King. Νέο Δικαστήριο. The Inside Story» ότι η αείμνηστη μονάρχης ήταν «τόσο θυμωμένη όσο την είχε δει ποτέ» αφού ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex δήλωσαν δημόσια ότι έλαβαν έγκριση να χρησιμοποιήσουν το παιδικό της παρατσούκλι για το δεύτερο παιδί τους.

Η νέα αποκάλυψη έρχεται περισσότερα από δύο χρόνια αφότου μία πηγή από το παλάτι είπε στο BBC ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ —η οποία πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2022— «δεν ενημερώθηκε ποτέ, ούτε ζητήθηκε η γνώμη της» για την ονομασία του δεύτερου παιδιού τους, Lilibet, πριν από τη γέννηση της μικρής τον Ιούνιο του 2021.

«Πηγή από το παλάτι λέει στο BBC ότι η Βασίλισσα δεν ρωτήθηκε από τη Μέγκαν και τον Χάρι για τη χρήση του παρατσουκλιού. Οι αναφορές ότι ο Χάρι είχε ζητήσει άδεια από τη Βασίλισσα για να αποκαλέσει το νεογέννητο «Lilibet» διαψεύδονται. Η βασίλισσα «δεν ρωτήθηκε ποτέ»», έγραψε τότε στο Twitter ο βασιλικός ανταποκριτής του BBC, Τζόνι Ντάμοντ.

Ωστόσο, βασιλικές πηγές επιβεβαίωσαν στο Page Six ότι ο Χάρι, 39 ετών, όντως τηλεφώνησε και μίλησε στη γιαγιά του αφού η Μαρκλ, 42 ετών, γέννησε στο νοσοκομείο Santa Barbara Cottage.

Λίλιμπετ
Φωτογραφία: Netflix

Αν και μία άλλη πηγή πρόσθεσε, «Πιθανότατα θα ήταν μια κλήση που θα έλεγε ότι έφτασε και θα σχεδιάζαμε να της δώσουμε το όνομά σου – δεν είναι πραγματικά κάτι στο οποίο μπορεί κανείς να πει όχι. Αμφιβάλλω αν ρώτησαν – πιθανότατα ήταν μια απλή ενημέρωση».

Οι Σάσεξ ανακοίνωσαν τον ερχομό του κοριτσιού τους σε μια δήλωση, γράφοντας: «Είναι περισσότερο από ό,τι θα μπορούσαμε να φανταστούμε ποτέ και παραμένουμε ευγνώμονες για την αγάπη και τις προσευχές που νιώσαμε από όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή καλοσύνη και την υποστήριξή σας κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ ιδιαίτερης στιγμής για την οικογένειά μας.»

«Η Lili πήρε το όνομά της από την προγιαγιά της, της οποίας το οικογενειακό παρατσούκλι είναι Lilibet. Το μεσαίο της όνομα, Νταϊάνα, επιλέχθηκε για να τιμήσει την αγαπημένη αείμνηστη γιαγιά της, την Πριγκίπισσα της Ουαλίας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ γιόρτασαν τη γέννηση της Λίλι μέρες αργότερα σε μια δήλωση εκ μέρους της βασιλικής οικογένειας.«Η Βασίλισσα, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης και ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έχουν ενημερωθεί και είναι ενθουσιασμένοι με την είδηση ​​της γέννησης της κόρης του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ», δήλωσε ένας εκπρόσωπος.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον πρόσθεσαν σε ένα tweet : «Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι με τα χαρούμενα νέα για τον ερχομό της Λίλι. Συγχαρητήρια στον Χάρι, τη Μέγκαν και τον Άρτσι».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ