Η σταρ του «Bridgerton» κατά του Netflix: «Είχα δύο ψυχωσικά επεισόδια στα γυρίσματα»

Η σταρ του «Bridgerton» Ρούμπι Μπάρκερ στρέφεται κατά του Netflix και της Shondaland αφού ισχυρίστηκε ότι υπέστη «δύο ψυχωσικά επεισόδια» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο «The LOAF Podcast» του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης το Σάββατο, η ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι δεν έλαβε καμία υποστήριξη από την παραγωγή όταν είχε το πρώτο επεισόδιο το 2019 και το δεύτερο το 2022.

«Ούτε ένα άτομο από το Netflix, ούτε ένα άτομο από την Shondaland, αφού είχα δύο ψυχωσικά επεισόδια από εκείνη την σειρά, δεν επικοινώνησε μαζί μου. Ούτε καν μου έστειλε κάποιος email για να με ρωτήσει αν είμαι καλά ή να με ρωτήσει αν θα ήθελα κάποιου είδους μετέπειτα φροντίδα ή υποστήριξη», περιέγραψε. «Κανείς!» πρόσθεσε.

Η Βρετανίδα ηθοποιός εξήγησε ότι η εμπειρία της στα γυρίσματα ήταν απομονωτική από το άλλο καστ, λόγω της ιστορίας που αφορούσε τον χαρακτήρα της, τη Μαρίνα, η οποία έπρεπε να κρύψει μια επαίσχυντη εγκυμοσύνη.

«Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, χειροτέρευα», συνέχισε η Μπάρκερ, 26 ετών. «Ήταν ένα πραγματικά βασανιστικό μέρος για μένα γιατί ο χαρακτήρας μου ήταν πολύ αποξενωμένος, πολύ εξοστρακισμένος, μόνος του κάτω από αυτές τις φρικτές συνθήκες».

bridgerton

«Η ζωή μου άλλαζε δραματικά μέσα σε μια νύχτα»

Η ηθοποιός είπε ότι πήγε στο νοσοκομείο για πρώτη φορά μετά τα γυρίσματα της 1ης σεζόν του «Bridgerton».

«Ήταν πραγματικά καλυμμένο και διατηρήθηκε σε χαμηλά επίπεδα για να αποφύγουμε την δημοσιότητα, επειδή η σειρά επρόκειτο να κυκλοφορήσει», είπε για το περιστατικό που έγινε το 2019. Εκείνη την εποχή, η Μπάρκερ ένιωθε πίεση να συμβαδίσει με τη ζωή της στο προσκήνιο καθώς η καριέρα της απογειωνόταν.

«Η ζωή μου άλλαζε δραματικά μέσα σε μια νύχτα και παρόλα αυτά δεν υπήρχε υποστήριξη τότε και δεν υπήρχε καμία υποστήριξη όλο αυτό το διάστημα» περιέγραψε.

«Έτσι προσπαθούσα πολύ, πολύ σκληρά να συμπεριφέρομαι σαν να ήταν όλα καλά… ότι μπορούσα να δουλέψω και ότι δεν ήταν πρόβλημα» σημείωσε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ruby Barker (@rubybarker)

Μετά το δεύτερο ψυχωσικό της επεισόδιο, η ηθοποιός είπε στους θαυμαστές της μέσω Instagram ότι ήταν «πραγματικά ένιωθε αδιαθεσία για πολύ καιρό».

«Έφερα το βάρος του κόσμου στην πλάτη μου και τώρα βρίσκομαι στο σημείο που έχω μια διάγνωση και θα σας μιλήσω για αυτό κάποια άλλη στιγμή», είπε τον Μάιο του 2022. «Δεν μπορώ να συνεχίσω τον τρόπο που ζούσα. Πρέπει να αλλάξω, οπότε αυτό προσπαθώ να κάνω. Θέλω να επιβιώσω, και θα επιβιώσω» υπογράμμισε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ