Έμιλι Ρατακόφσκι: Το coming out και οι πόζες με τα λεοπάρ εσώρουχα έβαλαν φωτιά στα social media

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε στους θαυμαστές της η αινιγματική ανάρτηση της Έμιλι Ρατακόφσκι, με την οποία άφησε να εννοηθεί πως είναι bisexual.

Το μοντέλο ύστερα από 4 χρόνια γάμου με τον παραγωγό Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ, πήρε διαζύγιο το Σεπτέμβριο λόγω απιστίας. Ένα μήνα μετά το διαζύγιο, το επιτυχημένο μοντέλο προέβη σε μια αποκάλυψη στο TikTok για τη σεξουαλικότητα της. Το μοντέλο άφησε να εννοηθεί πως είναι bisexual! Συγκεκριμένα, την Δευτέρα το γνωστό μοντέλο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο, στο οποίο απαντάει στο εάν είναι bisexual. Συγκεκριμένα, αναδημοσίευσε το βίντεο ενός χρήστη, στο οποίο δυο γυναίκες συνομιλούν. Τότε, η μια ρωτάει: «Ταυτίζεσαι ως αμφιφυλόφιλη αν έχεις έναν πράσινο βελούδινο καναπέ;».

Όταν το βίντεο τελειώνει, η Έμιλι Ρατακόφσκι έστρεψε την κάμερα στον εαυτό της και έδειξε τον πράσινο βελούδινο καναπέ στον οποίο καθόταν. Στη συνέχεια, κοίταξε την κάμερα πονηρά και χαμογέλασε.

Η αποκάλυψη για την σεξουαλικότητα της Έμιλι Ρατακόφσκι προκάλεσε πλήθος σχολίων από τους  θαυμαστές της, οι περισσότεροι εκ των οποίων έσπευσαν να επαινέσουν την απόφασή της να κάνει coming out.

«Τεράστια νίκη για τις γυναίκες», έγραψε ένας χρήστης του TikTok, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Συγχαρητήρια που έκανες coming out. Είμαι τόσο περήφανος για σένα και για σένα!».

«Δεν είμαι καν gay, αλλά θεωρώ πως αυτό είναι μια μεγάλη νίκη για τις γυναίκες».

«Δεν το πιστεύω πως μόλις το είδα αυτό» ενώ κάποιοι είπαν ότι ήταν η «καλύτερη μέρα της ζωής τους».

Ένας άλλος χρήστης έγραψε: «Τόσες πολλές διάσημες γυναίκες κάνουν επίσημα coming out και το λατρεύω».

Οι πόζες με τα λεοπάρ

Η Έμιλι Ρατακόφσκι  μετά τον θόρυβο που προκάλεσε με την αποκάλυψη της παρουσίασε σήμερα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram της νέα της συλλογή εσωρούχων και μαγιό, προκαλώντας ξανά τον θαυμασμό των ακολούθων της.

emili-rataikofski

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ