Ελένη Καριολάκη: Ξεσπά η κουνιάδα της – «Εμένα μου είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα»

Χθες (21/11) γνωστοποιήθηκε πως η Ελένη Καριολάκη πέθανε. Είχε γίνει γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και είχε αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό. Σήμερα (22/11) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου φιλοξενήθηκαν δηλώσεις τόσο της αδελφής, όσο και του αδελφού του συζύγου της Ελένης Καριολάκη.

Η κουνιάδα της Ελένης Καριολάκη ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου πως: «Έλεγα του αδελφού μου να μην την παντρευτεί και την παντρεύτηκε. Ούτε στον γάμο δεν πήγα. Το αυτοκίνητο είναι της Ελένης, ο Μανώλης της το πήρε. Τον άφηνε μόνο του μέσα στο σπίτι.

Ήταν κοκέτα. Είχε πάει στην Αννίτα και είχε πάρει μπότες 200 ευρώ και αυτός όλη μέρα ζητιάνευε και ήταν με τα παλιόρουχα. Σαν ζητιάνος ήταν! Εμένα μου είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα. Τα έχασε βέβαια, δεν μπορούσα όμως να έρθω. Μετά κι εγώ τα άφησα δεν ήθελα».

«Εμείς μέσα στο σπίτι δεν μπαίνουμε, δεν έχουμε μπει καθόλου, σχεδόν καθόλου, όλα τα χρόνια που είναι με την Ελένη. Μου είπαν ότι είπε ο αδελφός μου ότι η Ελένη είναι πεθαμένη και ήρθα απ’ εδώ και έγινε ότι έγινε. Την είδα νεκρή. Κοιμόντουσαν σε ξεχωριστό δωμάτιο και κρεβάτι απ’ ότι είδα.

Απ’ ότι έλεγε η γειτονιά, αυτή όλο και είχε τα δικά της και φώναζε. Ο αδελφός μου παίρνει μία σύνταξη, δεν έχει λεφτά στην τράπεζα. Το ξέρω γιατί πήγαμε με την αδελφή μου για να δούμε για να πληρώσουμε το γραφείο και να έχει να κινηθεί και αυτός. Την πήρε και την κήδεψε η αδελφή της στο Αίγιο. Δεν γνώριζα κανέναν από την οικογένεια της Ελένης» εξήγησε ο κουνιάδος της Ελένης Καριολάκη.

Υπενθυμίζεται ότι χθες (21/11) μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, ο σύζυγος της Ελένης Καριολάκη, Μανώλης Μεϊνδρινός, είχε πει ότι: «Έφυγε ξαφνικά, μαύρισε και έφυγε. Την βρήκα μαύρη, την βάλαμε κιόλας στη κασόνα και έφυγε. Είμαστε 7-8 χρόνια παντρεμένοι. Παντρευτήκαμε και από έρωτα και απ’ ότι θέλεις παντρευτήκαμε. Όλος ο κόσμος την ξέρει την κοπέλα μου. Η κηδεία έγινε προχθές, στην Αγία Παρασκευή, στο Λαμπίρι».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το σπίτι που διέμενε το ζευγάρι, ο κύριος Μεϊνδρινός είχε αναφέρει: «Το σπίτι είναι μαύρο, δεν το βλέπεις; Αυτή μου το έκανε έτσι, ούτε καθάριζε καθόλου. Όλο πάνω στο κρεβάτι ήταν. Εγώ είμαι συνταξιούχος».

Τέλος είχε μιλήσει και για την βοήθεια που δέχεται από τους γείτονές του: «Τα πάντα μου κουβαλάνε. Σου λέω, τούτη η γειτονιά αν υπάρχει παράδεισος είναι μες την μέση».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ