Συγκλονίζει ο Ηλίας Μαμαλάκης: Φοβήθηκα πολύ, νομίζω ότι έφτασα στις πύλες του ουρανού

Ο Ηλίας Μαμαλάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Μεταξύ άλλων ο γνωστός σεφ αναφέρθηκε στην ταλαιπωρία που έχει ζήσει αυτόν τον χρόνο, με τα θέματα υγείας που αντιμετώπισε.

«Σε λίγες μέρες κλείνω έναν χρόνο ταλαιπωρίας με τα θέματα υγείας μου. Ήταν μία χρονιά παράξενη, μπήκα τρεις φορές στο νοσοκομείο, έκανα κατ’ οίκον νοσηλεία, αλλά τώρα ξεμπέρδεψα.

Φοβήθηκα πολύ, νομίζω ότι έφτασα στις πύλες του ουρανού. Στην Κύπρο με κουβάλησαν σε πλήρη αναισθησία και με πήγαν στην εντατική. Ευτυχώς οι Κύπριοι γιατροί, μου έκαναν μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ανάνηψη και συνήλθα. Είδα αρχαγγέλους γύρω μου» ανέφερε αρχικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Στη συνέχεια ο γνωστός σεφ εξήγησε πως: «Έπαθα ισχαιμικό επεισόδιο. Σταμάτησαν να δουλεύουν οι νεφροί μου. Με συνέφεραν με μία ενυδάτωση που μου έκαναν. Ήταν πολύ συγκινητικές οι στιγμές που αντιμετωπίσαμε.

Στην δεύτερη μέρα που εγώ δεν είχα καταλάβει τίποτα, ήμουν μισοαναίσθητος, ξαφνικά είδα μέσα στην εντατική να μπαίνει η γυναίκα μου και η κόρη μου, ήταν από τις μεγαλύτερες συγκινήσεις που έχω νιώσει στη ζωή μου, γιατί νόμιζα ότι ήμουν ολομόναχος».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ