Φιλαρέτη Κομνηνού: Τα πρώτα λόγια της για την γέννηση της εγγονής της

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά τον ερχομό της εγγονής της έκανε η Φιλαρέτη Κομνηνού, στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου. Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου έγιναν γονείς για πρώτη φορά χθες (21/11).

Η Δανάη Μιχαλάκη όπως έγινε γνωστό γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2,920 γραμμαρίων σε ιδιωτικό μαιευτήριο των Αθηνών. Η Φιλαρέτη Κομνηνού, η οποία είναι μητέρα του Γιώργου Παπαγεωργίου ήταν πανευτυχής στις πρώτες της δηλώσεις, αφού έγινε γιαγιά.

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε: «Η μικρή γεννήθηκε ανήμερα της Παναγιάς, γεννήθηκε στη 1 και νομίζω ότι θα είναι ένα ευλογημένο παιδί. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές! Πώς να νιώθω; Υπέροχα. Καλό σας βράδυ».

Η Φιλαρέτη Κομνηνού ύστερα από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Δανάης Μιχαλάκη είχε κάνει ένα πολύ συγκινητικό post στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. Συγκεκριμένα είχε ανεβάσει μία φωτογραφία της ηθοποιού και νύφης της και είχε γράψει στη λεζάντα: «ΘΑ ΓΙΝΩ ΓΙΑΓΙΑ!!!! δεν κρατιέμαι άλλο πιά…ΘΑ ΓΙΝΩ ΓΙΑΓΙΑ!!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη filareti (@filareti_komninou)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ