Παντελής Τουτουντζής: Ξέσπασε για τις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου – «Φτάνει πια έλεος»

Την έντονη αντίδραση του Παντελή Τουτουντζή προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε χθες (21/11) η Μαρία Ιωαννίδου στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός και χορεύτρια ισχυρίστηκε πως ένα παιδί που μεγαλώνει από δύο ομοφυλόφιλους γονείς, θα γίνει και αυτό ομοφυλόφιλο.

Συγκεκριμένα ο γνωστός makeup artist έκανε δύο instagram stories με τα οποία έδειξε την δυσανασχέτησή του. Στο πρώτο ο Παντελής Τουτουντζής δημοσίευσε μία φωτογραφία της Μαρίας Ιωαννίδου με την δήλωσή της και έγραψε: «Σύμφωνα με μελέτες, αυτό που αναφέρει η κα Ιωαννίδου δεν ισχύει και θα χαρώ να μοιραστώ μαζί της την αντίστοιχη βιβλιογραφία… ΥΓ: φτάνει πια έλεος!».

Στο δεύτερο story ο makeup astist κοινοποίησε ένα κείμενό του στο οποίο αναφέρει: «Είμαστε μπαμπάδες δύο υπέροχων παιδιών, που καθημερινά δίνουμε την ψυχή μας για να τα γεμίσουμε με αγάπη, φροντίδα, αποδοχή και δύναμη… Το μέτρο της επιτυχίας μας είναι η ευτυχία των παιδιών μας και αυτό θα παλεύουμε μια ζωή…

Εύχομαι να κοιτάζουμε όλοι τα παιδιά μας μέσα στα μάτια και να βλέπουμε αυτή τη λάμψη της χαράς… Να τα κρατάμε στην αγκαλιά μας και να νιώθουν ότι είμαστε οι κυματοθραύστες για κάθε κακοτοπιά…

Αν πραγματικά νοιάζεστε, μην μας δηλητηριάζετε, αφήστε μας μέσα στην αγάπη μας, έχουμε πολλά να δώσουμε, ώστε να βγάλουμε όμορφους ανθρώπους στην κοινωνία. ΥΓ: θα σταθούμε σαν βράχοι δίπλα στα παιδιά μας, ευχαριστούμε πολύ για τα μηνύματα στήριξης».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ