Τα ζώδια σήμερα, 22 Νοεμβρίου: Τοξότες, απομακρυνθείτε από τα ενεργειακά βαμπίρ

Τι θα συμβεί σήμερα, 22 Νοεμβρίου 2023; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Δεν υπάρχει όριο στο πόσο μακριά μπορείτε να επεκταθείτε από σήμερα, όταν ο Ήλιος ξεκινά μια μηνιαία περιοδεία στον Τοξότη και στον ένατο οίκο ταξιδιού και ανεξάρτητης ανάπτυξης. Οπότε στοχεύστε ψηλά! Από τώρα έως τις 21 Δεκεμβρίου, θα έχετε περισσότερη ενέργεια και δεν θα ξέρετε τι να την κάνετε! Ακόμα καλύτερα; Οι τολμηρές ενέργειές σας θα μπορούσαν να φέρουν παγκόσμια αναγνώριση τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Το χρονοδιάγραμμα είναι ιδανικό για παγκοσμιοποίηση, οπότε ξεκινήστε να σερφάρετε στα ταξιδιωτικά ιστολόγια, ορίστε ειδοποιήσεις ναύλων και προγραμματίστε την επόμενη επική σας απόδραση. Θα μπορούσαν να έρθουν χρήματα για όσους έχουν μια επιχείρηση ή μπορεί να σας ανατεθεί ένα ανεξάρτητο έργο σε μια εταιρεία.

Ταύρος

Τα θέλεις όλα, Ταύρε, και δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό! Σήμερα, ο Ήλιος γλιστράει στον Τοξότη και στον οικείο όγδοο οίκο σας, κάνοντας σας να λαχταράτε συνδέσεις που ξεπερνούν κατά πολύ. Κάντε το δικό σας μέρος για να αυξήσετε το πάθος από τώρα έως τις 21 Δεκεμβρίου. Η έμφαση δίνεται στις βαθιές, ουσιαστικές ανταλλαγές με τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε περισσότερο. Εάν μια σχέση βράζει αργά, θα μπορούσε γρήγορα να φτάσει σε σημείο βρασμού τώρα. Το παθητικό εισόδημα και τα κοινά χρηματοοικονομικά εγχειρήματα επισημαίνονται επίσης υπό αυτήν την επιρροή. Εξερευνήστε αγγέλους επενδυτές, IRA ή συμφωνίες ακινήτων που θα μπορούσαν να κάνουν τα χρήματά σας να λειτουργήσουν καλύτερα για εσάς.

Δίδυμοι

Δεν χρειάζεται να ωθήσουμε έναν Δίδυμο για να φέρουμε τα δυναμικά δίδυμα! Αλλά θα έχετε περισσότερες προσφορές συνεργασίας από ό, τι θα ξέρετε τι να κάνετε με το να ξεκινήσετε σήμερα, καθώς ο Ήλιος ταλαντεύεται στον Τοξότη και στο σπίτι της σχέσης σας για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Ως ζώδιο των Διδύμων, βρίσκεστε στο διαπροσωπικό σας στοιχείο τώρα. Μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου, εστιάστε την προσοχή σας σε αυθεντικές συνδέσεις (προσωπικές και επαγγελματικές) που έχουν κατασκευαστεί για να διαρκούν. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι θα μπορούσαν να βουτήξουν το δάχτυλο του ποδιού στην πισίνα γνωριμιών και να συναντήσουν κάποιον με πραγματικές δυνατότητες. Αν είστε σε σχέση ανακινήστε τη συνηθισμένη ρουτίνα και κάντε κάτι έξω από τη ζώνη άνεσής σας για να αναζωπυρώσετε τη φλόγα.

Καρκίνος

Όλα με μέτρο, Καρκίνοι. Ο Ήλιος εισχωρεί στον Τοξότη και στον υγιή έκτο οίκο σας, ξεκινώντας έναν αδέξια χρονομετρημένο κύκλο ευεξίας. Ενώ μπορεί να χρειαστεί να χάσετε μερικές προπονήσεις εδώ και εκεί, η ταλάντευση σε παρακμιακά άκρα θα σας κάνει να νιώθετε νωθρότητα και εξάντληση. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, βρείτε μια ισορροπία, ώστε ούτε να καταβροχθίσετε χωρίς μυαλό ένα δίσκο με μπισκότα ούτε να στερήσετε τον εαυτό σας εποχιακές λιχουδιές. Βελτιστοποιήστε επίσης τη ροή εργασιών σας και στρατολογήστε μερικά χρήσιμα άτομα για να σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε ένα πλήθος εργασιών εντός της προθεσμίας.

Λέων

Η κάμερα σε λατρεύει, Λέοντα, και περισσότερο από ποτέ ξεκινά σήμερα καθώς ο Ήλιος ταλαντεύεται στον Τοξότη και στον λαμπερό πέμπτο οίκο σου. Τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, θα μπορούσατε να βρεθείτε στο επίκεντρο ή το θέμα της περιέργειας όλων. Τραβήξτε πολλές selfies ενώ είστε ντυμένοι για γιορτές—και ίσως μερικές επαγγελματικές λήψεις ενώ είστε σε αυτό. Η αγάπη είναι στον αέρα κάτω από αυτόν τον παθιασμένο αστρικό χάρτη και θα είστε ατρόμητοι στην επιδίωξή σας. Ένας αρραβώνας ή μια εγκυμοσύνη είναι πιθανός κάτω από αυτή τη γόνιμη διέλευση, οπότε δεν αποκλείετε τίποτα!

Παρθένος

Μπείτε σε αυτό το ριχτάρι από κασμίρ και ρίξτε άλλο ένα κούτσουρο στη φωτιά. Σήμερα, ο ήλιος στήνει στρατόπεδο στον τέταρτο οίκο της οικογένειας και των ριζών σας, μετατρέποντάς σας σε ένα ξεδιάντροπο σπίτι μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου. Ακυρώστε τις ξένες κοινωνικές εκδηλώσεις και αφιερώστε χρόνο για να ανεφοδιάστε τις αντοχές σας σας. Κάντε διασκεδαστικά πράγματα. Ακόμα κι αν δεν είχατε προγραμματίσει να διοργανώσετε ένα γιορτινό δείπνο, ίσως απλώς να αλλάξετε γνώμη όταν τελειώσετε το παιχνίδι του διακοσμητή. Έχει δημιουργηθεί ένταση με κάποιον συγγενή; Επιδιώξτε να το τακτοποιήσετε πριν ο Ερμής (ο κυβερνήτης πλανήτης σας) γίνει ανάδρομος στις 13 Δεκεμβρίου!

Ζυγός

Η κοινωνική σας ζωή πρόκειται να εκτιναχθεί στα ύψη καθώς ο Ήλιος ταλαντεύεται προς τον Τοξότη και τον κοινό σας τρίτο οίκο σήμερα. Από τώρα έως τις 21 Δεκεμβρίου, θα μπορούσατε να πλημμυρίσετε με προσκλήσεις από παλιούς φίλους και νέους γνωστούς. Πείτε ναι σε όσους περισσότερους μπορείτε χωρίς να κάνετε τριπλή κράτηση! Η συνεργασία ευνοείται από αυτόν τον χάρτη — και ως Ζυγός, είστε πάντα χαρούμενοι που αγκαλιάζετε τη δύναμη των δύο. Βρείτε κάποιον του οποίου το σύνολο δεξιοτήτων συμπληρώνει τις δικές σας και δείτε τι μπορείτε να “μαγειρέψετε” μαζί πριν τελειώσει το 2023.

Σκορπιός

Ενώ ο Ήλιος διέσχιζε τον Σκορπιό και τον πρώτο σας οίκο του εαυτού σας τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες, εσείς πήρατε “φωτιά” και αυτό ήταν εμφανές. Τώρα είναι ώρα να μεταφέρουμε αυτές τις ιδέες στην τράπεζα. Μια ώθηση ευημερίας στο τέλος του έτους θα μπορούσε να γεμίσει τα ταμεία σας από σήμερα, καθώς ο ζωογόνος Ήλιος πέφτει στον Τοξότη και στον δεύτερο οίκο σας για τα χρήματα και την ασφάλεια μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου. Έβαλες τις βάσεις για τα μεγάλα σχέδιά σου. τώρα αρχίστε να τα βάζετε σε δράση με κερδοφόρο τρόπο. Μερικοί Σκορπιοί θα μπορούσαν να λάβουν μια προαγωγή, μια αύξηση ή μια ευκαιρία να αποδείξουν την ηγετική σας ικανότητα πρωτοστατώντας σε ένα έργο.

Τοξότης

Χρόνια σου πολλά! Σήμερα, ο Ήλιος ακτινοβολεί στον Τοξότη και στον πρωτοποριακό πρώτο οίκο σας, επαναφέροντας το κοσμικό σας ρολόι για τις επόμενες 365 ημέρες. Το παρελθόν είναι πίσω σας, οπότε γυρίστε μια νέα σελίδα καθώς αξιοποιείτε αυτή τη νέα προοπτική της ζωής σας. Μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου, μειώστε τη δουλειά σας και βάλτε την αποστολή σας να ζείτε πιο ανάλαφρα—και δυνατά! Απομακρυνθείτε από τα ενεργειακά βαμπίρ που σας παρασύρουν με δράματα και κουτσομπολιά. Εάν μερικοί άνθρωποι απλώς δεν συμφωνούν με τα μεγάλα οράματά σας, είναι εντάξει να τα ανακατέψετε (ευγενικά) σε επίπεδο χαμηλότερης προτεραιότητας. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες (και μετά) περιβάλετε τον εαυτό σας με συγγενικά πνεύματα που σας ανεβάζουν και μοιράζονται τις αξίες σας. Έτσι θα πετάξετε στα ύψη στη νέα σας χρονιά!

Αιγόκερως

Δεν χρειάζεται να φορέσεις ροζ γυαλιά, Αιγόκερε, αλλά η ζωή πρόκειται να γίνει αρκετά ονειρική. Σήμερα, ο Ήλιος στήνει κατάστημα στον Τοξότη και στον απόκοσμο δωδέκατο οίκο σας, προσφέροντας μια ανάπαυλα από τον… χαμό! Χαλαρώστε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και αποφύγετε να αναλάβετε πάρα πολλά τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Η δημιουργικότητα έχει αυξηθεί τώρα, οπότε δώστε στον εαυτό σας την άδεια να ηρεμήσει. Θα είστε έτοιμοι να βγείτε από το κουκούλι σας μόλις φτάσει η εποχή των γενεθλίων σας στις 21 Δεκεμβρίου.

Υδροχόος

Ολοι για έναν και ένας για όλους! Ο Ήλιος ταξιδεύει στον Τοξότη και στον ενδέκατο οίκο της συνεργασίας σας μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου, αναζωογονώντας το πνεύμα σας. Ευκαιρίες μπορεί να επεκτείνουν το δίκτυό σας, τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά. Καθώς βρίσκεστε στο κύκλωμα των γιορτινών πάρτι, παρακολουθήστε τις συνέργειες να πυροδοτούν—και μην διστάσετε να κάνετε μια μικρή συζήτηση για μαγαζιά. Θα μπορούσατε ακόμη και να οργανώσετε μια εορταστική συγκέντρωση, να ανακατεύετε φίλους με συναδέλφους και να παίζετε τους superconnector. Τα γρήγορα ταξίδια με φίλους θα μπορούσαν να φέρουν αξέχαστες στιγμές, αλλά προσπαθήστε να κλείσετε αυτές τις εκδρομές ΠΡΙΝ ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος στις 13 Δεκεμβρίου.

Ιχθύες

Ζώντας το όνειρο; Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, ο Ήλιος λάμπει μέσα από τον Τοξότη και τον δέκατο οίκο σας που επικεντρώνεται στην καριέρα σας. Ανακατέψτε τις διακοπές σας, αλλά όχι εις βάρος της μετατροπής ενός υψηλού στόχου για το 2023 σε αληθινή πραγματικότητα. Οποιεσδήποτε φαντασιώσεις για αμμώδεις λευκές παραλίες μπορεί να χρειαστεί να περιμένουν όσο βάζετε τη μύτη σας στο μύλο για τέσσερις εβδομάδες. Μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου, πρέπει να δουλέψετε, να δουλέψετε, να δουλέψετε, ώστε η χειμερινή απόδραση που σχεδιάζετε να είναι πιο γλυκιά. Μην ξεχάσετε να στείλετε αυτές τις εορταστικές κάρτες και τα καλάθια δώρων! Το να δείχνετε εκτίμηση είναι ένας ειλικρινής και έξυπνος τρόπος για να δημιουργήσετε το δίκτυό σας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ