Ελένη Καριολάκη: «Ξαφνικά έφυγε, την βρήκα μαύρη» λέει ο σύζυγός της

Γνωστή έγινε σήμερα (21/11) η είδηση του θανάτου της Ελένης Καριολάκη. Η ίδια είχε αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την παρουσία της στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Η Ελένη Καριολάκη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, ύστερα από 4 μέρες.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως η Ελένη Καριολάκη δεν έμενε μόνη της, αλλά μαζί με τον σύζυγό της, ο οποίος όμως δεν είχε αντιληφθεί όπως φαίνεται τον θάνατό της.

Ο σύζυγος της Ελένης Καριολάκη, Μανώλης Μεϊνδρινός, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου. Ο ίδιος δήλωσε ότι: «Έφυγε ξαφνικά, μαύρισε και έφυγε. Την βρήκα μαύρη, την βάλαμε κιόλας στη κασόνα και έφυγε. Είμαστε 7-8 χρόνια παντρεμένοι. Παντρευτήκαμε και από έρωτα και απ’ ότι θέλεις παντρευτήκαμε. Όλος ο κόσμος την ξέρει την κοπέλα μου. Η κηδεία έγινε προχθές, στην Αγία Παρασκευή, στο Λαμπίρι».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το σπίτι που διέμενε το ζευγάρι, ο κύριος Μεϊνδρινός ανέφερε: «Το σπίτι είναι μαύρο, δεν το βλέπεις; Αυτή μου το έκανε έτσι, ούτε καθάριζε καθόλου. Όλο πάνω στο κρεβάτι ήταν. Εγώ είμαι συνταξιούχος».

Ακόμα, ο σύζυγος της Ελένης Καριολάκη μίλησε και για την  βοήθεια που δέχεται από τους γείτονές του: «Τα πάντα μου κουβαλάνε. Σου λέω, τούτη η γειτονιά αν υπάρχει παράδεισος είναι μες την μέση».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ