Έφη Σαρρή: «Όταν ξυπνάω δεν θέλω να με βλέπω στον καθρέφτη» – «Νιώθω ότι είμαι 110 ετών»

Η Έφη Σαρρή μίλησε για τους άντρες και το πώς  θέλει να είναι  προκειμένου να είναι εξίσου ελκυστικοί και  προσεγμένοι με την ίδια. Άλλωστε, αποκάλυψε πως προσπαθεί πολύ να διατηρείται εμφανίσιμη και στα  5ο κιλά ώστε να αρέσει,  θέλοντας να έχει μια νόστιμη εικόνα.

Έφη Σαρρή: Θέλω τα ρούχα μου να είναι ανάλαφρα – Πολλοί θα ήθελαν να είναι στην θέση μου

Όπως εκμυστηρεύτηκε δεν της  αρέσουν οι άνδρες με λευκά μαλλιά και επιμένει να μην αποκαλύπτει την ηλικία της. «Δεν μου αρέσει να μην περιποιείται ένας άντρας τον εαυτό του. Υπάρχει χρωμοσαμπουάν για τους άντρες με άσπρες τρίχες, ας βάλουν. Αν κάποιος άντρας βάλει χρωμοσαμπουάν σημαίνει πως δεν θα είναι άντρας μετά;», είπε.

Στην ερώτηση δημοσιογράφου για το πώς καταφέρνει να κρατά εφτασφράγιστο μυστικό την ηλικία αλλά και το πραγματικό της ονοματεπώνυμο δήλωσε πως δεν την αναγνωρίζουν.

Έφη Σαρρή: Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο έρωτας – Θα κατέβαινα στις εκλογές μαζί του κι ας καθάριζα το γραφείο του

Συγκεκριμένα, ανέφερε: Μπορεί κάποια στιγμή να λύσω το μυστήριο με την ηλικία μου», είπε η γνωστή τραγουδίστρια μιλώντας στην κάμερα του «Mega Καλημέρα». «Το όνομα Έφη Σαρρή είναι το καλλιτεχνικό μου».

Φορώντας σε όλη τη συνέντευξη σκούρα γυαλιά, η Έφη Σαρρή δεν έκρυψε ότι «το τελευταίο διάστημα νιώθει 110 ετών. Δεν δίστασε μάλιστα να πει: «Οι όμορφες είναι οι νέες και φρέσκιες κοπέλες, όχι εγώ. Όταν ξυπνάω δεν θέλω να με βλέπω στον καθρέφτη».

Έφη Σαρρή: Δεν συνηθίζω να κάνω δώρα, το θεωρώ γρουσουζιά – Mόνο δέχομαι

Όσον αφορά τις εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχθεί περιέγραψε: «Έχω λάβει πολλά λουλούδια από άνδρες πάνω στην πίστα, ακόμα και τραπέζια στα πόδια μου.

Τέλος, αποκάλυψε πόσο σημαντικός είναι ο έρωτας ενώ δήλωσε πως η πόρτα της είναι ανοιχτή  για όποιον επιθυμεί να εισβάλλει στη ζωή της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ