Έφη Σαρρή: Δεν συνηθίζω να κάνω δώρα, το θεωρώ γρουσουζιά – Mόνο δέχομαι

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη παραχώρησε η Έφη Σαρρή. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε χριστουγεννιάτικα δώρα που της έχουν κάνει και αποκάλυψε τον λόγο που δεν δίνει δώρα σε συντρόφους της.

«Μου αρέσουν πολύ τα Χριστούγεννα, αλλά τα έχω συνηθίσει με δουλειά. Δεν συνηθίζω να στολίζω χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά κάποιες γωνίες του σπιτιού. Δεν έχω πάρει ποτέ χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι μου. Το ωραιότερο δώρο που μου έχουν κάνει τα Χριστούγεννα είναι ένα σπορ αυτοκίνητο. Ήταν από σύντροφο, δεν θα ήταν και από θαυμαστή, δεν είμαι και η Μαντόνα. Ήταν έκπληξη!

Δεν συνηθίζω να κάνω δώρα, το θεωρώ γρουσουζιά, μόνο δέχομαι. Δεν νομίζω ότι οι άντρες χρειάζονται δώρα, οι γυναίκες είναι πιο ευαίσθητες. Ο άντρας είναι πιο μπρουτάλ για να του πάρεις δώρο. Ένα ακόμα χριστουγεννιάτικο δώρο που είχα λάβει ήταν ένα δαχτυλίδι πολλών καρατίων», εξήγησε η Έφη Σαρρή.

Ακόμα ανέφερε ότι: «Είχα ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη έναν κούκλο μεγάλο και μου τον έφεραν. Πλέον δεν με ενδιαφέρουν οι κούκλοι, αλλά τα κουκλίστικα μυαλά. Ο κούκλος ποτέ δεν ήταν η προτεραιότητά μου, πάντα κοίταζα τον χαρακτήρα. Έχω υπάρξει σε σχέση με γνωστό άτομο και δεν το μάθατε ποτέ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ