Έφη Σαρρή: Θέλω τα ρούχα μου να είναι ανάλαφρα – Πολλοί θα ήθελαν να είναι στην θέση μου

Συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή παραχώρησε η Έφη Σαρρή. Μεταξύ άλλων, η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι της αρέσει τα ρούχα της να είναι ανάλαφρα μέσα στο σπίτι και γι’ αυτό τα σκίζει.

«Μπροστά στον σύντροφό μου είμαι μονίμως άβαφη και ξεμαλλιασμένη. Και έχω και ένα φετίχ θέλω τα ρούχα μου να είναι πολύ ανάλαφρα και λίγο τα σκίζω μέσα στο σπίτι, είναι λίγο σκισμένα τα παντελόνια από κάτω», εξήγησε αρχικά.

Στη συνέχεια είπε: «Δεν βάφομαι, γι’ αυτό φοράω τα γυαλιά, έχω βρει την καταπληκτική λύση αυτή . Φοράω λίγο κραγιόν απαλό και αυτό είναι, έτσι βγαίνω στις συνεντεύξεις».

Μιλώντας για τις αισθητικές επεμβάσεις, ανέφερε ότι: «Δεν κάνω αισθητικές επεμβάσεις, δεν τις θέλω. Το μέτωπό μου έχει γίνει φυσαρμόνικα. Ούτε μπότοξ κάνω, ούτε τίποτα. Δεν τις θέλω τις ενέσεις. Μία-δυο φορές που έκανα πέθανα από τους πόνους. Πονάω, δεν μπορώ».

«Μπορώ να είμαι από το πρωί που θα ξυπνήσω στον καναπέ μου καθισμένη, 8-10 ώρες. Δεν πατάω στην κουζίνα. Επίσης δεν μου αρέσουν και οι μυρωδιές καθόλου μέσα στο σπίτι, τις απεχθάνομαι, οπότε δεν…», αποκάλυψε.

«Σε όσους με λένε άφωνη έχω να πω, πως ο καθένας έχει μία άποψη, μία γνώμη. Άμα ανοίξω κι’ εγώ το στόμα μου και λέω για τον καθένα τι γνώμη έχω και τι άποψη, εντάξει… Δεν μου αρέσει. Πολλοί απ’ αυτούς που με κατακρίνουν θα ήθελαν να είναι η Έφη Σαρρή, στη θέση της Έφης Σαρρή.

Εάν με εξουσίαζαν αυτά, θα έπρεπε να είχα φύγει, να είχα αλλάξει χώρα και τα λοιπά. Μπορεί κάποιοι να το ήθελαν, δεν ξέρω. Αλλά είναι πάρα πολλοί και αυτοί που δεν θέλουν», κατέληξε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ