Δημήτρης Κόκοτας: Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάστασή του  – Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», σήμερα Τρίτη (9.4.24).

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την υγεία του – Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Ο Δημήτρης Κόκοτας εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του «Γ. Γεννηματάς», καθώς οι γιατροί δεν έχουν προχωρήσει ακόμα σε αποσωλήνωση.

«Ο κ. Κόκκοτας νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένος σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση», αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν του «Γ. Γεννηματάς».

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την υγεία του – «Όλα πάνε προς το καλύτερο», λέει η αδελφή του

Νωρίτερα σήμερα, η Ματίνα Παγώνη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και δήλωσε πως αν κι έγινε νέα προσπάθεια αποσωλήνωσης στον τραγουδιστή, δεν ήταν επιτυχής, συνεπώς θα πρέπει να περιμένουν μερικές ημέρες για να προσπαθήσουν εκ νέου οι γιατροί.

«Έχουν γίνει δύο απόπειρες αποσωλήνωσης, προς το παρόν δεν θα γίνει αυτές τις μέρες μία τρίτη. Θα τελειώσει ο έλεγχος και θα αποφασίσει η ομάδα που τον παρακολουθεί την επόμενη κίνηση. Υπάρχει ένα όριο διασωλήνωσης και όταν αυτό το όριο ξεπεραστεί ή είναι οριακό, υπάρχει το επόμενο στάδιο που είναι πρωτόκολλο για αυτές τις ιστορίες που πρέπει να κάνει η ιατρική ομάδα και πώς πρέπει να προχωρήσει».

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την υγεία του – «Σίγουρα οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί», λέει η σύζυγός του

Δημήτρης Κόκοτας: Εκτός εαυτού η Σάντρα Βουτσά με την Πέννυ Βασιλείου

Εκτός εαυτού βγήκε on air η Σάντρα Βουτσά με όσα είπε η Πέννυ Βασιλείου αναφορικά με την υγεία του τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα ο οποίος παραμένει στη ΜΕΘ από τις 28 Μαρτίου 2024.

Η μάνατζερ του Δημήτρη Κόκοτα, Σάντρα Βουτσά, μίλησε «έξω από τα δόντια» στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και κατακεραύνωσε την στυλίστρια Πέννυ Βασιλείου που έσπευσε να σχολιάσει μέσω post την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή. «Είναι απαράδεκτο», δήλωσε.

«Εγώ πέρα από μάνατζερ του Δημήτρη είμαι και φίλη του πάρα πολλά χρόνια λόγω της παρέας που έκαναν οι μπαμπάδες μας. Μέχρι στιγμής από την εμπειρία που έχουμε εμείς από το νοσοκομείο Γεννηματάς είναι όλα άψογα. Οι γιατροί είναι δίπλα στην Κατερίνα και την ενημερώνουν κάθε μέρα, έχω τις καλύτερες εντυπώσεις», είπε αρχικά η Σάντρα Βουτσά στην εκπομπή του Alpha το πρωί της Τρίτης (09.04.2024).

«Είναι απαράδεκτο να βγαίνουν και να λένε πράγματα που, ακόμα και κάποια από αυτά να ισχύουν, ξέρουν τι σημαίνει «ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα»; Δεν μπορείς να βγαίνεις και να λες λεπτομέρειες, είναι μηνύσιμα αυτά», συμπληρώνει εμφανώς ενοχλημένη η μάνατζερ του γνωστού τραγουδιστή.

«Να βγαίνει και να λέει ότι χαροπαλεύει ο Δημήτρης; Και να λέει κάτι για φυσαλίδες… είναι και δόκτωρ δηλαδή η συγκεκριμένη κυρία», επισημαίνει η Σάντρα Βουτσά.

«Κάθε ασθενής είναι διαφορετικός, δεν τον θεραπεύουν οι γιατροί με τον ίδιο τρόπο», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Σάντρα Βουτσά για τον Δημήτρη Κόκοτα στην πρωινή εκπομπή του Alpha, εκφράζοντας την ελπίδα της ότι όλα θα πάνε καλά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ