Άρης Σοϊλέδης: Το πρώτο μήνυμα μετά τον χωρισμό από την Μαρία Αντωνά

Την πρώτη του ανάρτηση μετά την είδηση του χωρισμού του από την Μαρία Αντωνά, έκανε ο Άρης Σοϊλέδης. Ο πρώην ποδοσφαιριστής και παίκτης του Survivor θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα, μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

Μαρία Αντωνά: Η πρώτη αντίδραση μετά την είδηση του χωρισμού από τον Άρη Σοϊλέδη

Συγκεκριμένα ο Άρης Σοϊλέδης ανήρτησε ένα βίντεο, στο οποίο αναφέρει: «Καλησπέρα σας, θα ήθελα να σας παρακαλέσω με όλη μου την καλή διάθεση να σεβαστείτε λίγο την κατάσταση γενικότερα και να μην βγαίνει ο καθένας σε εκπομπές, site και τα λοιπά και λέει το μακρύ του και το κοντό του. Να αφήσουμε λίγο τα πράγματα να κυλήσουν γιατί έχω ακούσει απίστευτα πράγματα, απίστευτες ιστορίες οι οποίες δεν είναι παρά μόνο της φαντασίας σας. Αυτό από εμένα, καλή συνέχεια σε όλους φιλάκια».

Υπενθυμίζεται, ότι η Μαρία Αντωνά, αφού έγινε γνωστός ο χωρισμός τους, σε δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες είπε: «Ειλικρινά θέλω να σας πω ότι πραγματικά σας ευχαριστώ πάρα πολύ που βρίσκεστε εδώ. Ευχαριστώ και τον κόσμο που έχει στείλει μηνύματα. Επειδή βρίσκομαι όμως σε μία πολύ περίεργη προσωπική φάση, δεν θα ήθελα να κάνω κάποια δήλωση. Αλλά πραγματικά σας ευχαριστώ πολύ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ