Μαρία Αντωνά: Η πρώτη αντίδραση μετά την είδηση του χωρισμού από τον Άρη Σοϊλέδη

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά, έπειτα από 7 χρόνια σχέσης, λίγο καιρό αφού η ραδιοφωνική παραγωγός επέστρεψε από το Survivor.

Κώστας Φραγκολιάς για τον χωρισμό Αντωνά – Σοϊλέδη: «Η Μαρία έφυγε από το σπίτι»

Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν την Μαρία Αντωνά, ωστόσο η ίδια δεν θέλησε να μιλήσει για τον χωρισμό της, ενώ δήλωσε ότι βρίσκεται «σε μία πολύ περίεργη προσωπική φάση».

Συγκεκριμένα η Μαρία Αντωνά ανέφερε: «Ειλικρινά θέλω να σας πω ότι πραγματικά σας ευχαριστώ πάρα πολύ που βρίσκεστε εδώ. Ευχαριστώ και τον κόσμο που έχει στείλει μηνύματα. Επειδή βρίσκομαι όμως σε μία πολύ περίεργη προσωπική φάση, δεν θα ήθελα να κάνω κάποια δήλωση. Αλλά πραγματικά σας ευχαριστώ πολύ».

Ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος θα πάντρευε το ζευγάρι, είπε σήμερα μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή: «Υπάρχει μια κρίση από τότε που ήρθε η Μαρία από το Survivor. Υπάρχει μια κρίση στη σχέση, έχει απομακρυνθεί το ζευγάρι. Δεν μένουν μαζί, έχει φύγει από το σπίτι η Μαρία. Έχει φύγει από δική της πρόθεση, μην ακουστεί κάτι περίεργο, ότι τσακώθηκαν… Ο προσωρινός, θα ήθελα να πω, αυτός χωρισμός, έχει έρθει με χαμηλούς τόνους. Δεν έγινε καμία φασαρία, ούτε τσακώθηκαν. Σας λέω αυτά που αντιλαμβάνομαι και ξέρω. Εγώ θέλω και τους το είπα και χθες ό,τι είναι καλύτερο για τον καθένα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ