Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την υγεία του – Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας δίνει για 10η ημέρα τη δική του μάχη στη ΜΕΘ μετά το έμφραγμα και την καρδιακή ανακοπή που υπέστη το απόγευμα της 28ης Μαρτίου, στις πρόβες του J2US όπου συμμετέχει φέτος.

Δημήτρης Κόκοτας: «Χθες έγινε εξέταση για να δούμε τι γίνεται και στο κεφάλι» – Τι είπε η Ματίνα Παγώνη για την υγεία του

Δυστυχώς,  παραμένει διασωληνωμένος και η κατάστασή του συνεχίζει να κρίνεται κρίσιμη, σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς του στο Γεώργιος Γεννηματάς.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, όπως είχε αναφέρει και η Ματίνα Παγώνη και όλοι προσευχόμαστε να πάνε όλα καλά για τον Δημήτρη Κόκοτα καθώς φαίνεται πως θέλει να ζήσει και η καρδιά του λειτουργεί.

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την υγεία του – «Όλα πάνε προς το καλύτερο», λέει η αδελφή του

Άλλωστε, και ο ίδιος έχει ακόμη πολλά να προσφέρει καλλιτεχνικά ενώ έχει πίσω του οικογένεια που τον αγαπά και τον χρειάζεται.

Κατά την εβδομάδα που πέρασε οι γιατροί έκαναν δύο προσπάθειες να τον αποσωληνώσουν, ωστόσο ο ίδιος δεν ανταποκρίθηκε με αποτέλεσμα η όλη διαδικασία να αναβληθεί.

Σύμφωνα με την εκπομπή Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα, μέσα σε αυτήν την εβδομάδα θα γίνει η επόμενη προσπάθεια αποσωλήνωσής του, αφού προηγηθούν συγκεκριμένες εξετάσεις.

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την υγεία του – «Σίγουρα οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί», λέει η σύζυγός του

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ