Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ξέσπασε στον αέρα για τον “πόλεμο” στην Ιωάννα Τούνη

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα” κάνοντας λόγο για “πόλεμο” που δέχεται η σύντροφός του Ιωάννα Τούνη.

«Θέλω να πω κάτι… Πραγματικά, δεν θέλω να μιλήσω πολύ γιατί θα νομίζουν όλοι ότι το κάνω επειδή είναι η κοπέλα μου και την υπερασπίζομαι” ανέφερε αρχικά.

“Ένα πράγμα που έχω δει στην Ιωάννα και έχω ερωτευτεί πάρα πολύ είναι ότι όντως είναι πολύ καλό παιδί και έχει πολύ καλή ψυχή. Αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει φάει πάρα πολύ πόλεμο. Για πολλούς και διάφορους λόγους.

Γιατί είναι φαινόμενο στο Instagram, γιατί έχει βγει κάποια στιγμή ένα βίντεο που την έχει ‘πεθάνει’, έχει ‘πεθάνει’ την οικογένεια της και έχει ‘πεθάνει’ τον οποιοδήποτε”  σημείωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

ιωάννα τούνη δημήτρης αλεξάνδρου

«Είναι πάρα πολύ στενάχωρο, ένας άνθρωπος να τρώει κάθε μέρα πόλεμο και βρισίδι και κατάρες. Γιατί, τι έχει κάνει; Επειδή προσπαθεί και δουλεύει;» ξέσπασε ο παρουσιαστής και μοντέλο.

Δείτε τι είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για την Ιωάννα Τούνη

Σημειώνεται ότι η Ιωάννα Τούνη συμμετέχει στο φετινό J2US όπου δέχθηκε πολύ θετικά σχόλια για τις φωνητικές της ικανότητες. Ωστόσο, αυτό επισκιάστηκε από τις ερωτήσεις που δέχτηκε τόσο για τον “τιμοκατάλογο” για τις διαφημίσεις που κάνει στο Instagram αλλά και για το θέμα που είχε ξεσπάσει το καλοκαίρι με τους Παξούς.

Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη: Ρώτα την Κατερίνα Καραβάτου πόσα παίρνει για ένα instastory

Έντονη ήταν η δυσαρέσκεια της Ιωάννας Τούνη όταν ρωτήθηκε για τον πολυσυζητημένο τιμοκατάλογό της στο Instagram.

“Από ποια εκπομπή είμαστε; Ρώτα την Κατερίνα Καραβάτου πόσα παίρνει για ένα Instagram story και ένα Instagram post. Κανείς πολύ μεγάλο λάθος ότι δεν είναι influencer. Μπες στο account της και δες τα διαφημιστικά της. Επειδή εγώ έχω δει ότι ανεβάζουν όλες οι παρουσιάστριες μπες στο Instagram της και ρώτα πόσα παίρνει”, τόνισε φανερά ενοχλημένη η γνωστή influencer που συμμετέχει στο “Just the 2 of Us”.

Ακούγοντας τις δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη η Κατερίνα Καραβάτου, δε μπόρεσε να κρύψει την έκπληξή της. Η παρουσιάστρια δε θέλησε ωστόσο να δώσει συνέχεια και έκανε χιούμορ με τη Μαρία Ηλιάκη, ενώ έψαχνε να δει αν την ακολουθεί στο Instagram η Ιωάννα Τούνη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ