Ιωάννα Τούνη: “Καυτά” φιλιά με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου – Η ΦΩΤΟ στο instagram

Η Ιωάννα Τούνη ζει τον έρωτα της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Οι δυο τους αποκάλυψαν τη σχέση τους μέσα στον Αύγουστο και έκτοτε δεν κρύβουν τη σχέση τους, καθώς μοιράζονται προσωπικές στιγμές τους καθημερινά με τους ακολούθους τους στο instagram.

Αυτή τη φορά η Ιωάννα Τούνη ανέβασε νέα φωτογραφία όπου ανταλλάσσει ένα “καυτό” φιλί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου της και στη λεζάντα γράφει “είναι δικός μου, συγγνώμη”.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη στο instagram

Ιωάννα Τούνη Δημήτρης Αλεξάνδρου

Οι δυο τους ζουν μαγικές στιγμές ενώ το μοντέλο αποκάλυψε ότι είναι φουλ ερωτευμένος με την influencer. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μιλώντας στη Realnews στις αρχές Σεπτεμβρίου, παραδέχτηκε για πρώτη φορά τη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη.

Αν και προσπάθησαν να κρατήσουν το ειδύλλιό τους κρυφό, οι φήμες επιβεβαιώθηκαν όταν ο φωτογραφικός φακός τούς “συνέλαβε” μαζί σε παραλία στην Αχαΐα.

Ιωάννα Τούνη - Αλεξάνδρου

Ακόμη και τότε, όμως, κανείς από τους δύο δεν σχολίασε δημόσια αυτή τη σχέση. “Είμαι ερωτευμένος, είμαστε ερωτευμένοι, είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή!», παραδέχτηκε για πρώτη φορά στη Realnews o Δημήτρης Αλεξάνδρου και πρόσθεσε: “Δεν θέλω να πλατειάζω, γιατί στο παρελθόν δεν μου βγήκε σε καλό… Για να συνεχίσω να είμαι καλά, πρέπει να σταματήσω να μιλάω”.

Αν και υπήρξαν παλιοί γνώριμοι από τον ευρύτερο χώρο της σόουμπιζ, δεν είχε προκύψει ποτέ κάτι ερωτικό μεταξύ τους, αφού ήταν και οι δύο δεσμευμένοι. Την τελευταία φορά, ωστόσο, που βρέθηκαν τυχαία στην ίδια παρέα, είδαν ο ένας τον άλλον κάτω από διαφορετικό φως. Από τότε είναι αχώριστοι.

Τούνη Αλεξάνδρου

Η εκρηκτική Ιωάννα, εκτός από influencer και youtuber, είναι ιδιοκτήτρια δύο εταιρειών ρούχων και αξεσουάρ. Εκείνο, ωστόσο, που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι ότι έχει πτυχίο από το Παιδαγωγικό Τμήμα και ότι αγαπά πολύ τα παιδιά.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ