Δημήτρης Αλεξάνδρου: Είμαι φουλ ερωτευμένος με την Τούνη

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου παραδέχεται για πρώτη φορά στη Realife τη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη, με την οποία απολαμβάνει ένα καυτό καλοκαίρι.

Της ΝΙΚΗΣ ΚΩΤΣΟΥ

Περίπου τέσσερις μήνες μετρά η σχέση του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Ιωάννας Τούνη. Αν και προσπάθησαν να κρατήσουν το ειδύλλιό τους κρυφό, οι φήμες επιβεβαιώθηκαν όταν ο φωτογραφικός φακός τούς «συνέλαβε» μαζί σε παραλία στην Αχαΐα.

Ακόμη και τότε, όμως, κανείς από τους δύο δεν σχολίασε δημόσια αυτή τη σχέση. «Είμαι ερωτευμένος, είμαστε ερωτευμένοι, είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή!», παραδέχεται για πρώτη φορά στη Realnews o Δημήτρης Αλεξάνδρου και σπεύδει να προσθέσει: «Δεν θέλω να πλατειάζω, γιατί στο παρελθόν δεν μου βγήκε σε καλό… Για να συνεχίσω να είμαι καλά, πρέπει να σταματήσω να μιλάω».

Τούνη Αλεξάνδρου

Αν και υπήρξαν παλιοί γνώριμοι από τον ευρύτερο χώρο της σόουμπιζ, δεν είχε προκύψει ποτέ κάτι ερωτικό μεταξύ τους, αφού ήταν και οι δύο δεσμευμένοι. Την τελευταία φορά, ωστόσο, που βρέθηκαν τυχαία στην ίδια παρέα, είδαν ο ένας τον άλλον κάτω από διαφορετικό φως.

Από τότε είναι αχώριστοι. Αυτές τις ημέρες, αλωνίζουν μαζί την Ελλάδα απολαμβάνοντας τον έρωτά τους, παράλληλα με βουτιές σε καταγάλανα νερά, βόλτες σε γραφικά σοκάκια και χορούς στην παραλία.

Τούνη Αλεξάνδρου

«Επιμένω ελληνικά. Αγαπώ τα μέρη μας. Σαν την Ελλάδα δεν έχει…», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Δημήτρης, ο οποίος, εκτός από τις φωτογραφίσεις και την ενασχόλησή του με την τηλεόραση, διατηρεί το δικό του café bar και είναι συνιδιοκτήτης ινστιτούτου αισθητικής στο κέντρο της Αθήνας.

Καυτό ενσταντανέ Αλεξάνδρου – Τούνη

Πριν από λίγες μέρες, η Ιωάννα Τούνη, που έγινε γνωστή μετά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας «My style rocks», πόσταρε την πρώτη κοινή φωτογραφία τους, γράφοντας για λεζάντα: «You
know you’re in trouble when…», αποδεικνύοντας ότι είναι και οι δύο έτοιμοι πλέον να παραδεχθούν τα συναισθήματά τους.

Η εκρηκτική Ιωάννα, εκτός από influencer και youtuber, είναι ιδιοκτήτρια δύο εταιρειών ρούχων και αξεσουάρ. Εκείνο, ωστόσο, που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι ότι έχει πτυχίο από το Παιδαγωγικό Τμήμα και ότι αγαπά πολύ τα παιδιά.

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realife

Αλεξάνδρου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ