Στέλιος Ρόκκος: Τι είπε για την ανάρτηση του γιου του για την Ιωάννα Τούνη – ΒΙΝΤΕΟ

Την ανάρτηση που είχε κάνει ο γιος του, Δημήτρης, για την Ιωάννα Τούνη, σχολίασε ο Στέλιος Ρόκκος.

Ο γιος του Στέλιου Ρόκκου, Δημήτρης, με αφορμή τiς αναρτήσεις της Ιωάννας Τούνη για τους Παξούς και τις πυρκαγιές είχε γράψει στο Instagram:

“Μ’ αρέσει που πριν μερικές ημέρες κάποιες β… συγγνώμη influencers, έκραζαν μέσω social media τους ανθρώπους που είχαν κλειστά τα ταβερνάκια τους στις 4 το μεσημέρι με 42 βαθμούς.

Τώρα ξαφνικά τις έπιασε ο πόνος να ανεβάσουν stories κλπ από τις καταστροφικές πυρκαγιές μπας και πάρουν κανένα like για το πόσο πολύ συμπονούν τον συνάνθρωπό τους.

Αφού βρε Ιωάννα (τυχαίο όνομα) πρώτη θα είσαι να πας να διαφημίσεις τα ξενοδοχεία στις εκεί περιοχές όταν ανοίξουν”.

Δημήτρης Ρόκκος Στέλιος Ρόκκος

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “MEGA Καλημέρα”, ο Δημήτρης Ρόκκος είχε τονίσει ότι «με τέτοιους ανθρώπους δεν θέλω καμία σχέση».

«Με τέτοιους ανθρώπους που κάνουν αυτά δεν θέλω να έχω καμία σχέση. Έχω πρόβλημα με τους ανθρώπους που έχουν μια δύναμη και την χρησιμοποιούν στους ανθρώπους του μεροκάματου. Σε πιάνει ο πόνος μετά για το τι συμβαίνει στη χώρα… έλα.. είναι υποκρισία και μάλιστα πολύ» είχε πει

Στέλιος Ρόκκος: Είχε δίκιο ο γιος μου

Ο Στέλιος Ρόκκος, μιλώντας στο cosmoradio και τον Τάσο Ριζόπουλο, αναφέρθηκε στην ανάρτηση του γιου του και τόνισε ότι είχε δίκιο.

«Είχε δίκιο ο γιος μου για την Ιωάννα Τούνη. Όταν τον ρώτησα τι έγινε, μετά εντάξει, του λέω όλα καλά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

«Είχε πάρει ο Δημήτρης το μέρος κάποιων υπαλλήλων, οι οποίοι δεν είναι υποχρεωμένοι ρε παιδί μου να δουλεύουν 14 ώρες. Έκλειναν κάποια στιγμή, αυτή δεν βρήκε να φάει.

Δεν το διάβασα, μου το μετέφεραν, αν δεν είναι έτσι, τότε έχει άδικο. Αν είναι έτσι, τότε έχει πολύ δίκιο ο μικρός» συμπλήρωσε.

πηγή φωτογραφίας: intime

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ