Daily Mail: Η «τεμπέλα» Μέγκαν Μαρκλ – Πώς κατέρρευσε η συνεργασία με το Spotify

Το παρασκήνιο της κατάρρευσης της συμφωνίας της Μέγκαν Μαρκλ με το Spotify αναλύει στην Daily Mail ο δημοσιογράφος, Νταν Γουντ.

Μέγκαν Μαρκλ: Σκέφτεται καριέρα στην μόδα; Οι φήμες για συμβόλαιο με τον Dior

Για τον δημοσιογράφο το γεγονός ότι το Spotify δεν συνέχισε την συνεργασία του με τον Δούκα και την Δούκισσα του Σάσσεξ δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Οι εργαζόμενοι του παλατιού εδώ και χρόνια αποκαλούν το ζευγάρι «τεμπέληδες», «αγενείς» που φοβούνται την πραγματική δουλειά και ψάχνουν τρόπους να ξεφύγουν από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους.

Ο δημοσιογράφος θυμίζει μία περιοδεία που έκανε η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας, Χάρι ως μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας στα νησιά Φίτζι. Όταν η Μέγκαν Μαρκλ ενημερώθηκε ότι θα πρέπει να κάνει καθημερινές εμφανίσεις και συναντήσεις κατά τη διάρκεια της επίσκεψης φέρεται να είπε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν πληρώνομαι γι’ αυτό».

Μέγκαν Μαρκλ: Δημοσίευμα – «βόμβα» – Θα μπορούσε να γίνει η πιο ακριβοπληρωμένη influencer στον κόσμο

Η φήμη της ντίβας 

«Η Μέγκαν πάντα είχε μία φήμη ως ντίβα ακόμη και ως τρίτης κατηγορίας ηθοποιός στο μετριοπαθώς επιτυχημένο αμερικανικό δράμα Suits», σημειώνει ο Νταν Γουντ. Μάλιστα επικαλείται έναν σκηνοθέτη που είχε συνεργαστεί με την Μέγκαν Μαρκλ όσο εργαζόταν ως ηθοποιός. Ο σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι ήταν η χειρότερη συνεργάτιδα που είχε ποτέ και είχε δεκάδες παράλογες και γελοίες απαιτήσεις για να συνεργαστεί μαζί του.

«Είναι τεμπέληδες» – Επίθεση στην Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι

«Φυσικά το Spotify ήταν κάτι περισσότερο από χαρούμενο να πληρώσει αυτού του είδους την συμπεριφορά όταν υπέγραψε με την Μέγκαν και τον σύζυγο της Χάρι μία συμφωνία – ρεκόρ το 2020», τονίζει ο δημοσιογράφος. Και συνεχίζει: «Αλλά, όπως θα μπορούσε να τους προειδοποιήσει κάθε μέλος της βασιλικής αυλής, οτιδήποτε και να έκανε το Spotify δεν θα ήταν ποτέ αρκετά καλό».

Ο Νταν Γουντ εξηγεί ότι η εργασία με τα podcasts απαιτεί σκληρή δουλειά προκειμένου κάποιος να φτιάξει μία επιτυχημένη εκπομπή με φανατικό κοινό. Ωστόσο η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται ότι δεν ήταν καν παρούσα στις συνεντεύξεις των καλεσμένων της στο podcast «Αρχέτυπα». Τις συνεντεύξεις έπαιρναν οι παραγωγοί και στη συνέχεια οι ερωτήσεις με την φωνή της μοντάρονταν στο επεισόδιο.

«Ολοκληρωτικός εφιάλτης στα παρασκήνια»

«Το γεγονός ότι η αποτυχία της συμφωνίας ξέσπασε τόσο δημόσια υποδηλώνει ότι ήταν ένας ολοκληρωτικός εφιάλτης στα παρασκήνια», σχολιάζει ο δημοσιογράφος. Όπως αναφέρει ο κόσμος του Χόλιγουντ είναι σκληρός και υπάρχουν πισώπλατα μαχαιρώματα. Ωστόσο τις περισσότερες φορές οι συνεργασίες λήγουν δημόσια με δελτία Τύπου που εξυμνούν τις αρετές των συνεργατών και κανείς δεν εκθέτει δημόσια τα παρασκηνιακά προβλήματα.

Αυτό δεν συνέβη με την περίπτωση της Μέγκαν Μαρκλ. Ο επικεφαλής των podcast του Spotify, Μπιλ Σίμονς τα έβαλε ανοιχτά με το ζευγάρι τους οποίους αποκάλεσε «κλέφτες». Μάλιστα ο Σίμονς πρόσφατα αποκάλυψε: «Πρέπει να μεθύσω ένα βράδυ και να πω την ιστορία του Zoom που είχα με τον Χάρι για να προσπαθήσω να τον βοηθήσω με μια ιδέα για το podcast. Είναι μια από τις καλύτερες ιστορίες μου. Γαμ… τους κλέφτες».

Και το Netflix σκέφτεται να διακόψει την συνεργασία

«Όλα αυτά είναι καταστροφικά για το όνειρο του Χάρι και της Μέγκαν να ζήσουν έναν Καλιφορνέζικο τρόπο ζωής όπως η Όπρα Γουίνφρεϊ ή η Έλεν Ντε Τζένερις χωρίς τον κόπο που κάνουν και οι δύο αυτές κυρίες πέντε ημέρες την εβδομάδα για να χτίσουν την περιουσία τους», αναφέρει ο Νταν Γουντ.

Όπως σημείωσε ο δημοσιογράφος το Χόλυγουντ ήταν ανοιχτό στην «ιδέα ενός άνδρα που είναι έτοιμος να εγκαταλείψει το εκ γενετής δικαιώματά του για μια ζωή με τεράστια προνόμια προκειμένου να δημιουργήσει ένα νέο ξεκίνημα για την οικογένειά του μακριά από αυτούς τους απαίσιους βασιλικούς και τα βιτριολικά βρετανικά ταμπλόιντ».

«Αλλά ο Χάρι απέτυχε να καταλάβει ότι δεν επρόκειτο απλώς να πληρωθεί με δεκάδες εκατομμύρια δολάρια επειδή ήταν πρίγκιπας – αυτό έρχεται σε αντίθεση με ολόκληρη την αρχή του αμερικανικού ονείρου. Απέτυχε θεαματικά», καταλήγει ο δημοσιογράφος, που αποκαλύπτει ότι και το Netflix σκέφτεται τώρα να τερματίσει τη συμφωνία του με το ζευγάρι.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ