Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Οι αποτυχημένες προσπάθειες, οι λιγούρες και η αναμονή για τα δίδυμα

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, καθώς σε λίγο καιρό θα κρατούν στην αγκαλιά τους τους καρπούς του έρωτα τους. Η Χριστίνα Μπόμπα περιμένει δίδυμα, και συγκεκριμένα δύο κοριτσάκια.

Το ζευγάρι μέσα από ένα Q&A αποκάλυψε ότι προσπαθούσε για περίπου τρία χρόνια για να αποκτήσει παιδάκι και πως ο δρόμος ήταν δύσκολος. “Αυτή η φωτογραφία είναι από την ημέρα που μάθαμε τα πιο ευχάριστα νέα της ζωής μας μετά από 2-3 χρόνια απογοητεύσεων. Για πολλούς από εμάς ο δρόμος για το μεγαλύτερο όνειρο, να γίνουμε γονείς, δεν είναι εύκολος. Αλλά θέλει πίστη και να μην απογοητευόμαστε. Όταν έρθει τα ξεχνάς όλα και χαίρεσαι το πιο πολύτιμο δώρο. Στέλνουμε από καρδιάς τις ευχές μας σε όλους σας”.

Η Χριστίνα Μπόμπα που διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της ανέφερε πως πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ότι μέχρι στιγμής δεν έχει άγχος.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι τον δεύτερο μήνα ταλαιπωρούταν πολύ από ναυτίες. Σχετικά με τη διατροφή της ανέφερε ότι προσπαθεί να τρέφεται υγιεινά, ωστόσο οι λιγούρες έχουν κάνει την εμφάνισή τους και έτσι δεν μπορεί να αντισταθεί στα γλυκά. Η Χριστίνα Μπόμπα σημείωσε ότι μέχρι στιγμής έχει πάρει έξι κιλά.

Ο Σάκης Τανιμανίδης μιλώντας στο ‘Πρωινό’ είπε ότι δεν έχουν καταλήξει στα ονόματα που θα δώσουν στα κοριτσάκια τους. “Μας αρέσουν τα περίεργα ονόματα”, σημείωσε.

Exit mobile version